[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我一早講The flash 成功

功臣會係Walter Hamada
唔會係James Gunn
都唔係Zack Snyder

無人郁到Matt Reeves 個Batverse 最大原因出爐
係 呢樣係事實 唔似你條on9咁 死都唔承認事實
休斯好唔支持咁低票房呀
DC執柒佢啦
套嘢咁撚柒
事實係Shazam 2票房唔關James Gunn事。
事實係snyderverse已死。
事實係James Gunn dcu 同Matt reeves batverse 同Todd Philips joker 係未來方向
事實係James Gunn DCU已獲得近十年top3漫改電影logan導演加入
事實係 James Gunn 美條writer team 都係漫改方面勁掂
呢啲事實你承認左未?
你講呢啲做乜?我依家係講緊shazam2都係dceu 得你唔承認佢係 你真係9唔搭8
我一早話佢係,
佢票房失敗都代表需要成個宇宙重啓。
咁你講乜9強行納入舊dceu呀?
話你笑9票房失利但唔敢笑the flash
啱用就係snyderverse 唔啱用就Walter Hamada
無人提過snyderverse 得你自己幻想
咁話我聽flash 成功
以下兩位人士邊個功勞大啲
Walter Hamada
Zack Snyder
事實係你條友係度唔受歡迎又好犯賤咁死要係度
事實係我等緊睇你班教徒the flash上會點改口
首先Flash未知成唔成功傳聞James Gunn改緊個Ending令個故事順利交接到DCU

但如果套戲成功 最大功勞緊係Andy Muschietti
改咩口
the flash 作為dceu收棺作 有ben 有Michael Keaton 票房高係正常同合理

濱田係咁撚勁就會搞唔個universe 啦
休斯個邏輯 TSS同Peacemaker 咁成功 濱田一定最大功勞
依家係問你Zack Snyder 同Walter hamada 邊個功勞大d

Btw Andy muschietti都係Walter Hamada 由佢horror 部門請過黎
waltwr 功勞大撚到成堆電影柒撚咗搞唔起個universe
我幾時有講過最大功勞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞