[DC綜合#20] Jamespoint Paradox

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
都得 就係欠左Henry超一部續集
Tcn d料係堅喎咪到時睇下佢岩唔岩囉

Barry有講返佢zsjl穿越左

標準答案,all star superman
係啦
明明已經傾緊開拍
係占根炒佢
所以占根真係大罪人
佢呢個view數confirm到啲咩
有幾個睇完the flash 講明jl 睇咩version 都無分別
呢個真係要到時先知
zsjl 已經跑得快到可以 revert time
jl 跑得快去推車救人
2套拍出嚟嘅能力基礎差好遠
處理唔好又會變成cw flash咁
明明可以屈速打贏 但永遠都被人打中
仲有tcn 係唯一一個”leaker”四圍同人講Henry 簽左new deal 回歸拍superman 續集
其餘一係直接話無簽,一係就話單純拍客串

都係佢話Ben affleck 會有獨立hbo series

都係佢話Michael fassbender 做zzreverse flash/hawkman

然後依家個個都知呢幾單係邊個錯。

少數叫準就只有Snyder cut jl

都叫左你地咪撚睇fake news ,將tcn 當source唔撚怪得知Superman recast 你走去怪James Gunn
Tcn咪講左本身隨住zsjl上hbo max snyderverse會係hbo max復活 後尾toby上位先cancel曬 仲有佢哋無講過話henry簽左new deal喎

人哋有解釋過 自己睇d唔睇d就話人fake news順帶一提tcn好撐賤根
究竟你地仲要活係幻想世界幾耐

請回答好簡單一個問題
點解The Batman唔使recast?

只要高層鍾意,就算撞左DCU既
Batman 2, Joker 2 照樣可以出現係elseworld

如果Recast係James Gunn要求
高層想留低Hnery一樣可以係elseworld 照拍MOS2
拍埋MOS34567都仲得

事實係BA有Henry都蝕到仆街
高層即刻摺哂有關The Rock同Henry既計劃,Henry上左The Rock呢隻沉船
要怪就怪The Rock拍唔到一部高票房既BA
仲有自己報錯野就賴高層cancel好常用技兩
呢個網係tcn?
所以一開始就已經話wb用ba成績黎定生死好on9囉
Ba同the flash同屬舊dceu 如果按呢個標準黎睇 the flash大收係咪就應該繼續玩dceu? Ba仲要只係二線角
你睇唔睇到你内文引用邊個網?
The flash 大收應該落實reboot
我幾時有引用過?
你一係就搵返tcn自己寫既report出嚟 你po一個話人哋有report既網無意思
佢一柒就del post 代表無發生過?
On撚柒鳩
唔係我本身follow開個幾個leaker同佢開過火,我都唔知呢個教徒網專出fake news撚鳩你班徒
人哋依家撐賤根 你d fd黎 又屈人做教徒
你又比唔到sources 又話肥ben唔肯拍dcu係9up 似係你出fake news 多啲
1.撐James Gunn 係大勢所趨

2.我係笑9你地用Ben affleck 去ff全世界無人肯join dcu

3. 上面有link 爆血管未?
真係乖 一叫你搵就去搵
咁你搵到教徒點樣9up肥ben唔肯拍dcu未?
死廢柴,駁唔撚到又轉移視線
https://twitter.com/TheView/status/1658144039596597251?s=20

一星期點都起碼有一單演員唔肯幫James Gunn dcu 拍電影

大家睇下Rachel Brosnahan點樣拒絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞