買電視機 / 換電視機 集中討論區 (137)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
俾兩老睇電視多唔會點打機,有時睇下戲
睇電視多咪55x90k, 唔洗煩
放棄部份畫質
定等多幾個月出55x90L好,好似話轉左金屬機身
你有BUDGET咪OK, 預6月出, $20990
係$29980呀

只不過你唔要部PS5 佢回比你咁解
Google 咗
真係可以用lg magic remote 控制埋ccwgtv 喎

正呀喂
官價4380,有d地方仲要連骨賣
你放carousell 標明全新電視贈品,4000蚊大把人收
你估真係好似連登仔咁講全世界轉曬xbox冇人玩ps5咩
其實係 我覺得會睇自己或者間舖夠唔夠數再決定比幾多?

唔知4月無左PS5個Promotion 會係咩價呢
試吓用3.5k 係Carousel 放PS5先
嗰個app得返call hkanime streaming
4k都有人收,點解要3.5k放
carousel d閪人見你越平會問你再平d得唔得
睇緊無問題,大把台可以加喎
買左A95K, Netflix 用左Netflix Calibrated mode好似暗過DV 明亮?
想請問一下,65A95L一出大約個價係幾多。7月入伙,見依家A95K好抵,諗緊買咗A95K先,定等A95L
45990-49990
旋拍個問價CHING可能係呢度D BRO

望住出價
咁就係度放
Sony L系幾時開賣?
6月左右啦
唔好又等6月買舊款, 不可能
正常黎講,係咪5月中買再平?
其實用a95k 同x95k 做比較,係咪真係差好遠
1. 5月中買應該都仲有貨
2. 不用比較, X95K得個光字
10尺廳,買65吋C2好,定係75吋QN80B好
需要電視距離, 唔係廳大小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞