買電視機 / 換電視機 集中討論區 (137)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
avoutlet 係price個價又好吸引
其實如果贈品有用,好多時計番係大鋪平過Avoutlet
你要輕鬆用到5年只有買Panasonic, 5年保養。

岩岩買左sony行貨43x85k 10日,懷疑屋企人撞到電視下面,多左粒光點同刮到個邊
1. 如果叫sony換panel, 通常肯唔肯?
2. 有冇推介邊款蠟整返黑刮甩嗰個位
實可以換Panel, 4000左右
可以扮下傻call保養叫師傅check, 都有可能免費換到Panel, 睇運氣,口才

刮甩果個位就唔知影唔影響保養了,因為咁近
都惟有係咁 唉 好頹 thanks bro
準備一陣再出去睇下55A95K
有現貨就唔等送貨,直接坐的士番堅企
唔好自己開箱,一陣有事當人為

送貨,約Sony師傅上門開箱裝機
OHHHHH 了解,仲諗住放假可以自己搞
唔好自己搞
如果係要裝落非原裝掛架,都應該由師傅先開箱檢查再自己/搵人嚟裝上架?
Av life d sales 話用左非原裝架, sony 有機會唔保, 但sony 活動架勁貴
係有可能唔保,冇人可以答你

當然有人成功

佢實想你買原廠架
2000買個金屬架,睇你是否接受

食水係非常深
Spatial sound
自動連接
1拖2
Etc
Sony a95k 有無話配咩soundbar 好?好似s95b 配返990b 有得用Q symphony
如果你要用埋電視喇叭當中置出聲,就只可以配Sony Soundbar,不過Sony Soundbar性價比極低,定價高又唔齊件,要齊件唔平
其實一樣可以配Q990B, 不過電視喇叭唔會一同出聲
巴打你a95k覺得個聲唔夠?
我係點都要順手換soundbar
所以先想配返一套多d功能
講真a95k 同s95b 差都係DV,我又唔特別介意,我應該都用唔到甘勁
宜家係怕出左消費卷會少左優惠,唔知上幾輪係未都係甘,始終水尾佢地未必返好多貨
師兄邊度買??
我都係呢兩部都揀緊 但s95b宜家百老滙有優惠做 平2-3k
想買s95b 55"
14880送2500 coupon 好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞