[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (84)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
點解部XE2 冇拍片功能既
如果可以好專心影相,唔駛點理屋企人就OK
同時孭兩部機係身又要照顧其他人,有時都幾「論盡」

老實真係一枝zoom就解決到
輕鬆d又可以融入到佢地個氣氛裡面
不過講到寧願孭多部機…你贏
呢個世界要zoom鏡既其中一個原因就係你有屋企人

一係你唔好影,否則佢地最後只會俾部iphone叫你影算,之後你自己拎住支56.2企去老遠慢慢J
我set 左快門旁邊個粒Fn 制做錄影,勁方便
今年會唔會有新機?
會! 等多陣
Xpro4 幾時先有
xe4,xt30ii,xpro3 好似已經停產
其實會唔會就嚟出xe5所以先要停產
有部XT20 黎緊去旅行影景同星, 有無咩鏡輕身好用?
本身得支kit lens
佢拎塊sensor砌X100V
xe4都停左好耐架啦喎
原來係咁唔怪得一部都搵唔到
想請教下點解有時候曝光補償set唔到
近排出街用多咗23mm

新手之前買左部二手xt20玩,但用左幾次之後開機突然出左card error,一開始以為係張卡壞,但插張卡去其他機試過,仲用到。之後再試左幾張卡,有用之前喺部機入面format一次,都係過左一排就會card error。google過喺外國網見到好多人都有類似問題,但冇解決方法,係咪姐係呢部機基本上已經用唔到... 想問呢度有冇人試過有類似問題?
23 1.4 or 2?
想問有冇camera backpack推介?
搞到想轉會唔知買唔買部xe3玩住先
想請問各位巴打
今日岩岩入左部xt5同埋sigma枝18-50
但係發現係室內zoom遠既時候個mon會黑一黑然後再著返
係咪壞機
邊度有得睇富士原廠電
我用左5年都無事 係剩係試過有時黑MON 但讀寫燈KEEP住著
要格硬FORCE SHUTDOWN,熄完開返又無事。

你咩牌子SD卡?
我用TOSHIBA無事 一係你有試下用第張SD卡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞