[1月新番]Vinland Saga/海盜戰記/冰海戰記/農夫戰記 第二季

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
想問下今集係對應漫畫邊集?

想去睇下托爾吉爾成唔成功
成功到歷史就唔叫佢Cnut the Great啦
晚晚NTR囡囡既基本組合
呢條友集集睇完都要屌一下 但又繼續睇
前面仲要post佢睇歷史書扮到自己好識野咁 大佬你po Roger Crowley啲popular publication就唔好扮曬野啦 真係識學術點會咁小學雞特登po睇過咩書
民主社會就係唔岩就批評架啦
似你地啲獨裁白痴咁咩?
所以咪話reddit啲討論好過你班白痴好多
只識同溫層圍爐
睇過動畫都農安法
你上Reddit 就唔係同溫層取暖
就算係睇嗰d書, d作者都帶哂頭盔會quote唔同literature. 同埋會起碼引正反兩面去剖析嗰陣既事件

羊哥就淨係睇一面就鑽牛角尖,溝通不能
唔係 正反兩面都有

擺到明就係Farmland saga 係爭議性唔係人人都岩
鬼叫佢第一季咁打打殺殺然後左膠種田
其實呀羊哥成日話呢度啲巴打盲撐, 又睇到咁不滿嘅話咪返去reddit討論囉
你喺度嘈都唔會得到人和應你架啦, 玩泥漿摔角只會令大家難受

定還是你本身M底俾呢度啲巴打屌少陣就唔安落?
G持羊哥

冇羊哥既話 個post唔會推得咁快

所以咪讚佢公子獻頭
無我鳩up個post仲係15頁
正反兩面唔係問題,反方有point有論據有道理ok吖

問題係你justify唔到你個point , 歷史嗰度你又答唔到, 樓上有巴打論文式答你唔啱睇你淨係答論文回應好過動畫,答非所問

劇情你話thorfinn無大改變俾人問幾個劇情轉折你又無視淨係鑽牛角尖

之後你quote話youtube有人話漫畫可以儲埋一齊睇可以緊湊d, 但無視動畫都可以緊湊d. 依d叫雙重標準, 點傾落去,公你贏字我地輸哂

人有言論自由係應該吖
但有自由前首先要有common sense
好可惜對羊哥係咁特別既存在,依樣嘢可能唔common
多謝你帶俾我地潤你既歡樂
算啦
我講既就答唔到又無視又話人double standard
下一篇前我都係會屌架啦
梗係啦,你憑d咩logic去答題
人問askeladd死咗唔係轉變你話唔係轉變
einar改態度你又無視
thorfinn塊田俾人踩終於打人你又無視
揀黎屌,為屌而屌羊哥啱哂
無無視過
你鐘意點屈你鐘意
我相信其他谷友既眼睛係雪亮既
啱啱搵番第一季黎睇 想問連登係咪冇開過po
禮拜二又睇
期待!
剃鬚飛髮, 後生晒
又靚仔番
第2季仲有幾多集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞