[1月新番]Vinland Saga/海盜戰記/冰海戰記/農夫戰記 第二季

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
阿奴納睇過漫畫都唔敢睇落去
飛住嚟睇 最尾先再睇返轉
唉 主人都好無辜
一生安份守己 國王話收就收
好難唔嬲 又咁啱撞正走佬事件
有冇得再deal下啊
一嘢收歸國有留返少少都得掛
其他農場見到會唔會唔服㗎
班Dane咪用劍同拳頭去deal
唔通搵耶穌佬黎Wololo?
其實佢老婆又無加鹽加醋
外人睇係以下事實
女奴隸重遇舊相好跟佬走
折損5位實Q
仲有兩位奴隸幫手

重點係鐵拳青年既回憶就係俾老豆攞愛人當交易
一旦成為陰影就好難抹走, 辛辛苦苦耕個田都要俾canute徵地。 番到屋企諗住扑個嘢安慰下點知奴隸都要跟佬走,佢只係唔想失去自己既財產而帶出哂人性陰暗面出黎

鐵拳頭咁多集又和善又人性化地懲罰小偷又交都唔肯打又對thorfinn eniar佢地咁好肯放佢地自由。作者頭12集務農戰記醞釀既唔淨止係thorfinn一人, 營造咁好既場主印象一嘢崩壞再響劍身反射個狰獰樣真係刻骨銘心
就係打頭炮徵鐵拳個地試水温睇下殺雞儆猴work唔work
其他農場服既咪日後好辦事
睇下係咪真係跟返一part一季咁整動畫
我睇到而家都似係我當初預計咁樣個位停了

睇返之前仲有人話六集做完農場真係痴撚線
CLS
沒有最痴線只有更痴線
NTR係死罪 正常啦 無痴線
無領去BBQ / 搞爛個閪再餵狗証明場主仲有啲人性

Well 咁佢NTR人又點計? Slave既事情,算NTR麼?
神聖羅馬帝國有 manuscript 記錄過
通姦既 切左男既J塞落條女果度 兩條友用長鐵釘釘埋一齊卜野既姿態 再活埋
成全佢地「卜住野」咁死
有種人天生就係賤,天生就要被人屌

就係女人,天生有塊閪,預咗俾人屌,被人粗暴對待

但現代性會壓抑咗呢個人類天性

邊個打女人就受罰捱罵,令到滿足唔到天性嘅女人開始變態,自大自滿

由今日啲女人公審po見到,社會已經扭曲

由望佢兩眼就等同侵犯咗佢嘅現況推論。相信假以時日,身處同一空間,呼吸同一種空氣都等於侵犯。

因為男性呼出氣體進入咗女性嘅肺部,算係肺插入

為咗正義,男性應該勇於打柒啲賤女人,打柒啲做雞唔認嘅臭閪

咁樣人類文明先會重回正軌
咩潮文黎....
條女一開波就上馬走可能已經冇事
我覺得條女都知小哥達死硬 為情為義咁送佢一程 都知道一定無得救 當原本既人生忘記佢就搵翻旦那
但換黎比旦那覺得佢同翻自己老公「通姦」
主人對佢太好唔知正常奴隸係咩野一回事
老公第一次黎果陣就應該即刻上馬啦
不過俾佢咁樣走到後面就冇咁多野睇
斯德哥爾摩後群症
無計
覺得有預感農場全家會比英王隊林
希望蛇叔無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞