有無人有食supplement 嘅習慣

890 回覆
583 Like 38 Dislike
vitamin a,b雜,c,d3

zinc
magnesium 做完運動食好訓啲
ashwagandha 加男性荷爾蒙

gaba
glycine 食呢兩樣好似都會訓得好啲
係呀 同埋唔駛2隻形式食哂
魚油iherb 牌80%最抵玩

益生菌越多菌種越好 數量求其50億就夠
魚油減低炎症,降低心臟問題風險,提升認知能力,同埋改善心理健康

的確係好多效果,不過最緊要都係做運動 瞓好 飲多水 之後先考慮 supplements
食開d3建議補埋k2
topical magnesium chloride
瑪卡加鋅片
我都奇怪 因為我明明係睇一啲documentary
入面有啲博士有講過 不過我都懶得揾
所以費事理論 我又的確唔熟嘅
同問
我樽life extension 就食完
有邊隻好介紹?
食開加強版

不過每朝D尿都係螢光黃
Creatine真係唔知食黎做咩
係做gym無咁易攰同大隻少少,但係一停就反彈,唔覺得有幾健康
On
有冇人食沙棘油
皮膚有冇好左
訓好左同埋返工個腦精神左
在香港食禁多魚就唔洗食魚肝油
melatonin 都日日食咁癲 唔驚食得多
搞到自己身體分泌失衡?
因為creatine食嚟本質上就係提供原材料整ATP做fuel
當然你用晒就冇 冇問題呀
本身長期失眠要食安眠藥
我食20mg melatonin 加半粒安眠藥先訓到
之前嚴重係要食2粒安眠藥精神科藥物
而且安眠藥好傷身 寧願食melatonin
如果有醫生磅時就無問題啦
咁依家係有好轉wow巴打 melatonin with pills 恭喜你先
如果覺得冇用既話唔好食喇,無謂加重肝臟負擔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞