【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
佢既念能力係咪斬個完美長方形出黎
肌肉佬 癲雞 光頭佬 變態佬 科學婆 叫鴨婆 吸毒佬 叫雞佬 正氣撚 孖妹1 孖妹2 公主 細佬仔 bb
佢好有姿勢
好難想像會有人殺到呢3個旅團人,只係單純回憶姐
我諗要勁到尤比呢d得
果班新手跟都跟唔到d動作
agree, 唔覺回憶就係咩回憶殺
要講旅團依條線始終都要講佢地以前嘅野架啦

富奸都唔係啲按正路出牌嘅人
之前團長打橡膠佬
講明自己100% 贏
最後真係輕鬆贏
富奸自己係單行本話就係想特登令人覺得佢係到立flag
然後再寫到咁單方面贏

另外完全唔覺係依層嘅契弟們有邊個會傷到佢3個半條毛
睇怕團長都係仙水結局
鼠繪味濃
飛坦成個殘廢人咁
太精彩

1.團長細個咁可愛,到底經歷過啲咩變成殺人如麻嘅盜賊,有啲心痛

2.識念嘅長老應該都係超級高手,教到旅團咁勁

3.會唔會順勢交代埋基爸喺流星街同團長嘅戰鬥

4.火紅眼族都肯定唔係善男信女,外傳都交代過佢地係魔鬼,可能只係古勒呢啲後代人唔知咁多啫
好大機會旅團同古仔發現原來四王子從中作梗
同陣線殺返四王子轉頭 最後成個旅團死晒 炒埋四王子
飛坦身材先合理啦,執垃圾細路好似胡步勁咁高大先古怪
唔係
1.封面唔同
2.長老同古拿比加話D之獵人係充滿勇氣同夢想冒險故事(插圖類似DND) 點會唔似係講暗黑大陸

有預感喺卡通放映嗰日 可能好多小朋友會被捉走
長老係咪高手怨念都強大
外來世界對流星街既歧視咁恐怖,想報復既執著導致係死後都唔會消失既念
成堆唔要命 絕望既細路係幾得人驚

呢個補完真係幾完美,估唔到富奸重畫得出咁細膩既故仔
想像下團長堆女性朋友仔比人捉/殺晒
再好似宰伊洛被人踩個頭 既情節
或者見到教會同長老 放人比黑幫 感到人間既黑暗

富奸畫呢D黑化情節真係一流
個教堂叫全信仰教堂,但個建築先有趣
將所有宗教建築都炒堆一碟放哂落去
垃圾山中間有庭豪華教堂 有齊電視機錄音機 個個牧師身光頸靚 d小朋友成日無啦啦唔見左
根本係kk園區
噉至符合流星街來者不拒嘅特性

今日未屙屎

其實我想講呢頁最後一格好神
但畀翻譯果d人破壞左
個畫面其實係房入面條友開左條門隙仔,
然後飛坦就指左把刀入去
跟住最後果格就係條慘豬係門隙睇到飛坦門開面用刀指住佢既畫面
個雷鬼頭如果唔係對懞豬眼真係認佢唔到
應該話
放映果日發現有3個唔見左
團長佢地成班去追人,然後應該有人死搞到成班友黑化
真係好似自己開門比人用刀指住咁
富奸為大家帶黎3D享受
獵人是咪全世界唯一一套戰力萎縮戰鬥漫畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞