【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
當係打機就明
elden ring 你200lv都可以唔小心比路邊卒仔殺
同樣你1lv都可以打贏女武神
強化系最叻就係打長途戰,開紅眼=用生命力硬接
呢個問題都討論過好多次
HXH 世界入面都唔係鬥拳頭硬
係講能力嘅應用, 特別係操件系,具現化系呢d達成條件
分分鐘可以做到必殺嘅機會
好似180分戀愛奴隸,只要佢用計謀咀到會長,會長幾勁都收皮
佢個系統100%都寫得唔勁
唔知之後會唔會演繹得更好
佢用所謂100%強化嘅拳打無用念防嘅胡步勁
打好多拳都打唔死人
小岡一拳打到佢成個人散晒啦
佢個100%你要理解做,古仔呢個人可以發揮出黎既100%,而唔係強化系最勁果一位既100%
所有人使用其他系統都有高低差,只係你個人基礎實力有幾多再打折,而古仔本身實力係100分,佢火紅眼完強化系咪100分,但胡步勁本身強化系有1000分,你紅眼完都仲係爭佢900分,咁咪無解囉
團長細個有劇本先有信心
係咪呼應大個打人要有晒計劃先會落手
咁齋計身肉體窩金會唔會高防過貓女
團長好撚 cute
唔係firm咗下一個係小滴啦咩

記得有篇文講富奸劇透過下一個死係小滴
目前佢地嘅分組係武鬥3人組、團長+跳舞+吸塵機、殺手兩兄弟,瑪芝同富蘭克林都係單獨行事
希索加喺天空競技場放過咗瑪芝,而家又即刻殺嘅話好似唔係好合理,殺手家族同希索加又冇咁大仇口,淨低都係3人組
所以好大機會係死富蘭先
睇完先知團長同尚方感情咁深厚
難怪團長唯一一次落淚就係為咗尚方

其實之前都解得好清楚
唔係會因為紅眼就突然登頂 只係大家可能一樣練到LV10強化
非強化既古仔係發揮唔盡LV10 既能力 但開左紅眼就可以用盡LV10強化能力
練到LV10,每個人既上限都唔同
你既整體質量同能力決定左你練到頂都係可以去到咩位置
唔通古仔開紅眼既LV10同王既LV10一樣咩
雖然拍賣會個預言係小滴會死 不過今次佢有團長保護應該冇咁易死嘅

可能富蘭克林會死
最初嘅三個朋友中 只係死剩佢一個 如果連佢都死埋應該會迫癲團長

而且依個角色本身好似冇乜續寫空間
能力係強化咗嘅念彈 太普通喇
397 草稿回顧
好撚期待天日既情報
麻子細過好串
係森林比人搞掂左啦
天日, 有冇地日?
日
富奸對戰隊係有份情意結

唔知係咪咁簡單
由佢twitter第一張相已經係棵樹/個森林,之後又係咁執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞