【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
放心啦..一定去唔到落船就會開始又腰痛
佢哋唔係一向變化系?唔係話個家族白色頭髮嘅都係變化系 黑色頭髮操作系?
仲有十五回睇你覺得可以落船?等多四年復刊先講吧
有人講十四子個老母係團長個妹
最新係放出系
https://www.youtube.com/watch?v=4lOGUl4LotM&ab_channel=NewWorldReview
個紋身佬 同埋留言話原來團長第二個女仔frd都已經一早提過
佢有好多哥哥
但唔一定係團長喎
做咩改設定
目前最廣為大眾接受的FF,大概係果列奴貓科無敵時間

呢個FF應該大眾都冇乜爭議。
乜唔係東巴咩
雖然大家都係亂咁估
不過都似係留一個線索 》 古仔同俾人滅族種種係有關連
但係應該就唔會單純古仔唔理警告外出(佢曾經試過騎雞出城)而比人跟蹤/發現
果本書 同錄影帶就係最好嘅伏筆引證
不過
膠又好 真又好
富力士家族 令到小剛變大剛之後 剩番既枯枝咁樣又真係好似吸食生物果隻快樂生命等價交換怪獸 帕普
至於火紅之眼話唔定,真係新世界帶番去 而且仲要本書都係連結到富力士家族
刀鞘未跌落地之前已經完成出招
其實我覺得hxh真係越嚟越好睇
我唸作者富堅佢自己都好鍾意
希望佢可以繼續畫埋落去啦

同一本書睇咁耐
細個信長係邊到
認唔到
你唔好咁公然侮辱班係到FF
旅團係接4王子order果班人啦
人哋幻想得咁辛苦你一拎事實出嚟
佢哋個弱小心靈唔知接唔接受到㗎嘛
佢哋比人發現佢哋鳩噏當秘笈惱羞成怒點算
我哋到時無得笑就唔好啦。
太多假設啦!唔好因為鐘意旅團就意圖幫佢地洗白,佢哋殺人越貨依點水洗都唔清。

正如DC小丑咁,好多人鐘意。但佢始終都係一個無惡不作嘅反派

反而值得睇嘅係佢地嘅動機同價值觀,而唔係過份假設成自己所想嘅形象

認真左少少。
我柒咗
我係買重三王子金幣佬先啱
倉鼠妹同毒氣丸已經冇戲份
可以不提
英雄所見略同
木木澤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞