【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
其實係咪即係傳銷咁啲𡃁愈多愈勁,咁可能而家墨連娜已經好撚堅,抽足回佣
當時有魅力只在於獵人入面就算黑幫都好有規矩,好似周同射家都係想有平衡
但旅團wfc
但種族滅絕點都接受唔到,所以一堆人ff 佢地係報仇黎完滿個魅力
人蠢係難明少少
算啦 唔睇漫畫啲人智商係低啲
睇番火影唔
問題係得番5期
上線本身冇成本令下線獲得念能力已經好勁,如果上線仲可以有收佣咁樣增加能力,隨時變超人,咁應該唔使再睇
墨連娜都係得四十幾lv,唔知佢要lv來做咩
佢同另外兩個組長都係二線者,都唔知佢嘈d咩,生得咁靚但咁扭曲。
有可能本身係平民,後期先被人揾到係私生子先搞到佢癲左
講咗好耐仲有畫緊另外10話,只係睇落未必可以唔斷咁出到
進度理想既情況
4月左右就畫完下10話分鏡稿
跟住再執咪背景、台詞、人物等細緻位
預計7-8月又再復刊

等待期間仲有得睇富樫Po既原稿進度
我們真的很幸福
殺人越貨同單方面種族滅絕虐殺割器官
道德上都係有啲差距...
對富奸咁有信心
出左戰神之後我見好多日本人都打緊
分分鐘已經棄稿
見富奸寫流星街,呢樣嘢起碼大家等左N年先寫,希望佢有火寫落去啦
如果無上限 咁同蟻王有咩分別 可模耳唔好寫到啲二打六咁屈機 至少都加個制約誓約限制
佢點解突然轉死性 咁勤力好唔慣
我覺得最後兩行有機
大部分私生子應該好似果兩個阿叔咁嘆世界
好少好似佢咁

或者因為佢果個幫會負責貴族嘅黑市交易,
成日睇啲變態佬買細路買人體器官,
見得多顛咗
你就係果個比信長秒既彎月疤 on9 仔
拖到越後越現形
對住排球佬6對1唔敢出手
打隻師團長都打到甩皮甩骨
以為打死變態佬結果比人反殺番兩件
呢對柒野平時恰下陰獸咪算囉
上個大D既舞台即刻柒曬
照進度咁睇397 應該仲係講緊旅團 古盧達滅族起源篇
咁397個森林 似乎就係講緊古盧達族居住地/流星街
而唔係暗黑大陸

https://twitter.com/un4v5s8bgsvk9xp/status/1581536532912959488?s=46&t=dwa3QrNAFfeJepcYyy3p-A
流星街應該無森林 所以似古盧達族
唔通400話前會真相大白
返幾個月工 停四年
今集標題係結成
即係講旅團點成立
然後長老交代左團長有能力解決流星街問題 亦講左旅團成立後 無再出現小孩被拐問題 即係成立旅團既原因係令世人懼怕流星街 族長識用制約與誓約加強念做炸彈可能都係團長教 而佢地點學識念可能都會講埋:av帶?
個族啲樹應該好多圈圈我記得?
今話嗰段嘢,應係指緊團長童年已經有長老識念
而且係用報復嚟做制約(冇清楚交待點做)
請問香港版嘅單行本37期有冇人知會幾時出
旅團成班都係自信撚圍威喂仲要寸柒柒
但又唔係真係勁到頂級 都係得團長拉下curve
其他人又跟住一齊覺得自己可以凌駕規矩
人唔笑狗都吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞