【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
呢本野老豆阿爺變化系(好似係),唔知係咪冨樫走數
上面小學雞鳩噏又唔尷,專登搵書打多少少字就尷
要搶世上七大美色緋紅之眼已經係好好嘅理由啦
唔通之後又要解釋點解去友克鑫市搶拍賣會寶物咩
而家太有血有肉我反而覺得唔夠型
變咗普通奸角組織
個問題班人對自己人其實係有情有義
佢地又唔係嚴格執行命令嘅組織,全部嘢都係好感性咁執行
我一路都唔係好諗得通如何可以抽空當其他人唔係人咁去諗,而又係合理
你話係流星街價值觀乜乜,其實都唔係好通

所以團索戰嗰排,有一頁團長咪好中二病咁話「人類真有趣」,就俾人ff咗去佢唔係人類嚟
不過而家睇呢個回憶,呢個ff應該都可以潛水
好耐冇試過睇漫畫係咁期待下一集...
個問題係一路以來旅團都係任意而為咁為慾望而生既組織,為錢殺人放火都得。
做咩要因為佢曾經幫胡步勁報仇就ff 佢滅人族都係為左報仇而唔係單純既為慾望而行兇
我知呢樣野好難接受但佢地就係會咁樣做既人,無啦啦ff 紅眼族殺條女先係招來殺身之禍只係fans自我感覺良好
咁可能真係有關連伏筆王
其實去到50lv再收下線,下線又殺人,邊有咁多人比下線殺
殺到一個位就會成個集團被人起哂出來,而家被旅團揾到大本營都收硬皮啦
墨連娜死左既話,唔知下線仲會唔會有能力
愛依依家族注定極速收皮
幻影旅團初始成員有7個 同今集個戰隊一樣
大概係回憶中其中一條女係團長暗戀/女朋友,死左搞到黑化
班垃圾不嬲冇乜魅力
另外十二支應該會幫手剷起愛依依家族
點解佢地唔上船前就升定lv
想毀滅成隻船不如炸左佢仲好,墨連娜究竟想點
7個配音員
明顯墨連娜想搞鳩肥佬國王同佢啲正宮兄弟姊妹
架船咁大,除非佢放核彈啦
窮人既玫瑰
炸一炸應該即時1000lv
成個皇族、黑幫集中晒喺隻船,又夠密集可以殺人升級
船呢個場境應該易搞啲啩
自己唔變栗一燒就係囉
其實有幾件升得高已經好頭痛
應該lv100先收下線,lv50未講係乜
同埋殺王子一下升50級,就算殺到旅團都係10級而已
唔知會唔會真係用呢個設定俾佢地殺到一個王子
有d俗 希望唔係咁普通
墨連娜係最新封面主角 應該唔會咁易死
如果咁就比人圍毆死 作為過場人物好似花太多筆墨
呢個風格嘅團長最靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞