【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
小粉黑化,粉紅係咪黑化角色最多嘅代表色,記得sailor moon入面小小兔都有個黑化形態
佢制約誓約黎 斬哂十隻手指付出既代價 D彈應該冇大家諗咁渣
如果係咁真係唸唔到佢個能力有咩用
你同我諗法一樣 小滴既預言2人獨處俾我覺得似講4王子(變態+鐘意殺年輕女人)多過廁所家
香口膠頂唔頂到
種韭菜

重炮手高達都係咁射
一間心口識射念飛彈
所以先話根本唔係好屈
但有d人講到代價細, 新手學一陣咁屈機,贏胡步勁,點點點
重點係要扣命,咁大代價都話細
佢上一次船開幾日無左幾十年既壽命
好撚屈阿
上面係講緊100%唔屈, 唔係講緊針對旅團強制絕唔屈
代價係好細阿, 你現實啲咁諗, 你成世得一個敵人, 你可以set做淨係對佢用基本上無敵, 對其他人用就死, 咁要達成目標都幾易
無話d念彈渣 但槍呢樣野感覺好弱
就咁射死對方咁流
悟桐d coin有扭力都頂到
排球佬個波都係咁接(雖然斷鳩曬d手指)
我唔多信科學怪人 d 子彈穿透力高成咁
最撚屈係 竟然俾佢仲有4隻手指有其他能力 尾指果隻擺明屈過中指制約誓約
無名指都係
無啦啦有得測謊
同佢本身個系本身個能力接近完全無關
佢得2指係旅團專用
其他要拎黎平日用都講得通既
唔通一世人真係剩係得對旅團先用得念咩
問題係治療夾埋紅眼可以話類似biscuit種治療
食指海豚就操作
無名個測謊或者搵野唔係念系統入面做到
唯一只能夠係特質
但又無理由佢兩個特質
最解釋唔到

佢本身姆指,食指平時用已經強到痴線
另外食指個偷能力已經係本身人地特質系來(團長,獅子蟻)
變相佢一個特質夾咗幾個特質咁
佢開紅眼要扣命,唔開果時其他指能力只係普普通通
既然都set左用壽命換能力咁真係無乜好拗
古仔一係同旅團一齊死,一係就用盡條命扣到無命而死
可能全身都係炮 個口打開大口徑巨炮
no no,古仔係話,尚方係旅團之中力氣最大
所以用佢嚟測試自己啲架撐:如果尚方都掙脫唔到佢嘅鎖鏈,咁旅團其他人都掙脫唔到,佢副架撐就有能力對付全團
仲有4話
故事寫到410 加幾張插圖唔難
咪幫14王子強制成長lor
其實好似有講對呢方面幫助不大
可唔可以出團長同希索加個幾話制動畫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞