【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
卡丁帝國第8皇后同基仔老媽子都係出生流星街

基仔老豆係因為接卡丁皇子任務殺人

第八皇后有五兄弟姊妹同旅團應該有關係

唔知因為錢而同做左卡丁皇后定其他野

會唔會最後八皇后同旅團合作
滅族單嘢係出於復仇
團長細個係做人條𡃁
咁旅團無端白事知希拉死喺一個無人去到嘅森林入面,專登去尋仇咪仲離奇……
旅團無端白事知希拉死喺一個無人去到嘅森林入面,專登去尋仇咪仲離奇……

我傾向係其他原因
旅團無端白事知希拉死喺一個無人去到嘅森林入面,專登去尋仇咪仲離奇……

我傾向係其他原因
佢又真係乜都無所謂
條友都唔愛惜其他人
快啲團滅好過
佢單手可以用膠fing 五條友出去
一隻手擰甩飛坦個頭係小事
但係d團員愛惜佢
真係一個大仆街黎
唔可以咁比較,凱特果個係技來。
信長個刀法快到刀鞘都冇郁過
凱特明顯單挑來講會勁過旅團級數,但咁唔代表信長係廢
睇完395 又要搵返舊板hunter 旅團篇睇 應該黑暗得黎最刺激
新版兒童向,都無左個種緊張感
旅團專屬被動buff:廁所
冨樫專登就係畫佢出完刀掂住個刀鞘嗰下嚟表現佢速度嘅快
不過又係畫完唔知幾多人睇到嘅嘢,話晒咁多速讀撚
真係咁易咩?
其實殺人會升level 呢個bug 黎
咁你去好似蟻咁屠殺成個國家既人,係咪會勁過蟻皇
其實唔好咁懶,可唔可以揭返去睇下個升lv係點玩先鳩噏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞