【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
應該係古仔黑幫interview 每人要收集一樣珍品 唔知日文原文係咪都同名
唔作邊有得討論推post
只要唔好俾人笑鳩又要嬲就ok,明自己係ff咪得囉
明明有啲根本連合理分析都唔係,喺度鳩噏到勁遠,真係哪來的自信
我尋晚睇返拍賣篇,其實佢第一次吹簫係咪已經係時間停止
動畫先有?漫畫我唔係好覺
佢唔係知道尚方死左之後喊左咩
火影
黐撚線
其實我唔係想講佢好快
我想講係佢雙手渣刀,同埋係畫左兩個動作,然後再單手收刀
係唔係真係快要之後再多啲畫面同埋係要有人做對比先定奪得到
占卜知胡步勁死咗,就喊咗
之後話要「大鬧一場」,完成佢嘅遺志,團員評價係少有嘅指令
先達佬同鬼太郎死咗都面如死灰
所以設定上對自己人係有情有義

反而而家淡化咗旅團會揾古仔報仇嘅描寫
殺咗兩個始創成員應該唔會就咁算,其中一個疑似仲要同團長勁fd
刀鞘未跌落地咪就係想表達係快囉,你仲想點
睇真d啦
信長上一話斬人
係梳化5定6米外step 一下就斬死左條友已經係快

呢話佢先拎把刀出黎,單手扶直個刀鞘企係地下
雙手斬完再係刀鞘未跌落地再扶返個刀鞘,然後收刀拎返起(最後果格離開左地下)
盲定文盲

我想講係佢雙手渣刀,同埋係畫左兩個動作,然後再單手收刀
呢一點同佢之前用刀係唔一樣
我唔係想講佢好快,我無話佢慢,佢快定唔快唔係我想探討既野
我係想講佢用刀既方式同之前唔一樣
每一次出刀都唔一樣
友克鑫打剛打基路亞果陣係無拔刀
上兩話斬穿牆既人果陣係已經拔刀+單手渣刀
而今集要斬開牆/ 空間之類係要雙手

做乜撚呀
講信長就一定要快?
好似話過預咗會有古仔呢d報仇撚尋仇 所以古仔呢類佢地唔係優先對付 但希索加呢d明針對佢地就另一回事
真心好顛
唔知富奸果時個腦諗好左而家呢段故事未
信長出手得幾次
一係斬死個養狗人
二係希索加占卜詩講大話想去斬佢step左一步但係畀唔知咩能力移遠左(唔知咩能力,又等食書)
三同四就已經係今次復刊出手兩次
話佢速度快應該冇咩問題既,
單手雙手睇佢自己咩情況遮?

真係唔知佢到底有冇機會發揮能力
當時唔係預言咗如果繼續追殺古仔,旅團會死更多人咩?
再者,派路達死前最尾嘅記憶都令旅團嘅人選擇唔去復仇
我鳩估古仔都係要死
保護十四王子太嚴苛
移遠嗰個係團長嘅其中一個能力,唔係信長嘅,唔怕食書
駁唔到
搵團長,所以借助亞路嘉既能力
缺少戰力&情報交流,所以搵依路米
依家古仔比人點晒相,又知有咩能力!
埋旅團身?依家冇咁易嫁啦
就咁睇古仔唔係將復仇擺第一位
Netflix新劇1899係咪有致敬富奸船上場景
1011同1013號房 仲有甲蟲探索
油脾
每次摔倒受的傷快好又會摔倒弄出新的傷
條女特登
相當有嫌疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞