【奧運刊】Hunter x Hunter 獵人 [4] 旅團結成的過去、古仔一族被滅族的真相(?)終於要開始披露

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
有人提出 比洋德暗黑大陸探險團隊嘅依位成員就係希拉

-外觀上有啲似

全員に話が通るなら私も受け取ってもいいわ

-慣用嘅語言模式
“xxxxなら私もxxxx”

サラサがやるなら私もやるよ

-金提到佢係為咗依次旅行而成為獵人

而希拉從小受到《D·獵人》冒險故事影響想成為獵人
其實我都覺得尚方比古仔打贏幾on9
旅團=笑料
劇情殺啦
嗰陣bug 到古仔全技能100%,最狗係強制絕,打屎忽咩
你強制絕到大岡 大岡都死啦
你要拎到咁既能力,可能維持1秒就渣乾成條命
睇兩話已經好期待旅團既成立同埋全員既性格點解會轉變成而家咁富奸真係好屈機
強制絕,仲要用強化過既拳頭打
你要重睇天空競技場篇,念對普通人係致命武器
因為古仔識用謀略,再加上用誓約與制約,用條命換取各種念能力,怨念之下得到嘅念能力,就連尚方都壓制到

古仔執念太重,如果佢而家就死咗,佢嘅念實會變怨
團長個逆十字係咪同個教堂有關係?
我覺得代價太低就真
絕對時間1秒扣1小時壽命 不過獵人D人最多200-300歲
做危險野 未必既
肯定係
反而我一開始已經覺得佢係女嚟

幾似末世烈車Tilda Swinton個角色(中間)

唔係話黑暗大陸有野可以令人得到永生咩? 到時長開紅眼
旅團咁回憶真係愈來愈靠近滅團
拍賣會篇 旅團平時聚集既地方 有d似呢個廢棄左既教堂
下一個睇似科學怪人/吸塵機呢d support角色
之後法老/信長呢d武鬥派
佢一招=人地五招
仲有血繼限界
不過實際要用到制約只係得束縛鍊
強制絕呢個真係無得解
胡步勁仲要一拳殺唔到古仔,注定要死
你一半殺到都仲有得搞下
富蘭克林啦
呢個基本上係旅團既定位係行行企企
但富蘭克林應該係繼團長同俠客之後嘅頭腦擔當,同埋份人好沉穩,難啲落手
用埋條命都唔夠代價 亂吉人就要死喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞