[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#100 第100個post冇人開 & M9好正,但小心中bug

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
自己落場睇下效果最穩陣
60cm深用42"唔係個個頂得順
60深睇32吋都勉強啦
用C2真係有d誇, 都睇唔晒個mon
現場睇未必模擬到60cm枱深
但想問大家27吋mon 60cm枱深 假設用monitor arm 大家睇得舒唔舒服
C2可唔可以hdmi喇叭加電視一齊出聲?
我套三星可以但本身兩樣都同牌子唔知關唔關事
同埋我條soundbar可以用到dolby atmos
但電視內置app個Netflix唔見有得用
60太淺啦
無80唔好用42
行申:80深用緊C1 48
其實40WP95C-W呢個21:9 40吋mon, 對比A90k 42, C2 42, 係唔係直接應該諗A90k 42/ C2 42? 價錢都差幾遠
可以
搵唔到位set
我見到得光纖/藍芽先得
hdmi 冇,sor
Never mind
個mon 發咗霉有死點可以點搞..
60檯深
G3223Q原裝腳架 no problem
不過Dell個腳架算係比較貼牆
有無4K Oled 144hz up推介
邊到買
最高好似得138hz
凶宅 但唔係一買返黎就係咁
用咗一年咋維修唔包
咁都無辦法間間都係唔包或者可以試下post上hkepc fb group睇下肯唔肯換
承受到燒印風險就c2/a90k
同埋解像度冇咁高
香港好貴喎呢款,係真唔係?
Dell 240Hz Gaming Monitor 24.5 Inch Full HD Monitor with IPS Technology, Antiglare Screen, Dark Metallic Grey - S2522HG https://a.co/d/h0P6gMP

有冇買打買過, 係咪得佢寫100v ,而唔係100-240v
想問問各位巴打 Ollin hold唔hold到42 LG C2?
我見佢最高負重係9kg 同C2淨機一樣 有啲驚驚地

上年10月咁上下啦 我見個數字幾誇張都有inbox問過
moon po呢度都有人討論有人買架
有無人衝左🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️
枱深50到55cm左右 應該頂盡27吋
會玩3a大作同埋competitive fps
想問下27吋4k144 mon如果等唔到黎緊嗰部27gq950
m9係咪最好選擇?仲有冇其它推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞