[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#100 第100個post冇人開 & M9好正,但小心中bug

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
信左hardware unboxed 買左mag274qrx
唔好意思 之前search 錯咗 多謝巴打
巴打們,點睇iiyama G-Master GB2870UHSU-B1
想打3a大作又想玩fps game,睇過咁多呢個好似最抵屌
冇review 喎
好危險
買M28U la如果要抵玩
38-43吋mon有冇推介
定買電視比較好

呢部好
定加多少少上

再加多少少上 lg c2 evo 好

打機多,間中睇片,想4k120以上
有個24"副mon 電腦文書用
技嘉
技嘉x聯強 先係問題, 要求神拜佛3年內唔好有問題
巴打,我上面講iiyama果個點睇
梗係c2 oled睇片好d
唔consider 技嘉更加唔會consider iiyama
都冇大野review, 色唔啱都冇profile 去calibrate
咁我都係去買翻牙石XG27UQR算
請問PS5 用27”有咩選擇?Inzone M9 一直唔出,TUF VG28U 個spec 同價位唔錯,有冇其他推介?
諗唔到揀呢隻理由 asus另一隻都好過佢
邊一隻
見呢隻比較平咋筆直有限
呢隻有乜唔好
Inzone m9想出手 奈何見到美馬個出貨日期
心諗可唔可以快少少啊
冇hdmi 2.1 條邊框粗過你條撚
一直唔明點解ROG系列條邊框會咁粗 反而TUF系列個堆仲好
香港唔賣姐
LG 27GP95R-B
VG289Q呢啲熱門既mon係咪black friday/cyber monday都係咁上下價
MAG281URF又點睇
Philips 279M1RV 係咪唔得?
HDR個bug 係咪都未fix到?
咩bug
開住HDR轉場果陣會閃/黑畫面
有冇bug都好啦
冇mini led背光唔建議開HDR
HDR推高光度 漏光發灰只會更嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞