[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#100 第100個post冇人開 & M9好正,但小心中bug

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
4k開始減價,2k會唔會
得innocn一隻牌子2k144hz賣千幾蚊,其他都要2千
請問 samsung odyssey g8 值得入手嗎?
同價位有無其它好選擇?
Neo g8就唔值了
要買就neo g7
Qd oled g8呢
京東出了
32'' 4k G3223Q 同價位 有冇其他選擇
台灣都5萬台 香港開萬3-5都唔出奇
aw3423dw保燒印 Samsung有冇?
同G7 32”有咩分別
1440p 34” 21:9
唔記得邊個由2post 話m28u黎緊會平?
京東2999人仔
香港2000fun $3999,限50隻 完咗了。
法奧好似話今個星期都會減,唔知完咗未
想問下各位
知唔知有咩方法可以解決唔同解析度切換既時候會黑屏既問題?

話說我用G27Q來玩ps5同埋做desktop螢幕
ps5插HDMI 1,desktop 插HDMI 2
之後用左有一排都無咩問題
忽然間有一日,當我玩完ps5轉用電腦個陣,
個mon切換唔同解析度既時候就開始黑屏1秒左右,之後嚴重到連睇youtube較全屏都會同我黑屏1秒

所以想問下各位知唔知係咩事?
oled g8, 即係值得等嗎?
等埋
同aw3423dw差唔多就買aw3423dw
入手左 MSI MPG321UR 果隻4k144, 呢隻mon 無 speaker, 我用佢3.5mm output 駁pc , 想問下如果想再駁ps5 出聲,應該要點駁
解決左
thx
用緊lg 27gp95r
次次熄Mon
雙Mon會變單Mon
即係原本係lg27gp95r 既野走晒去另一個Mon
有冇得解決
Thx
插埋HDMI or 直接改用hdmi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞