[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#100 第100個post冇人開 & M9好正,但小心中bug

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
美馬買mon 係咪會平D嫁? 但係有無咩要留意呀
想請教如果係美馬買m9 啲保養係點架?有事個陣係寄返去定點? 第一次隔海買moon 唔係好識 唔該哂
4K 144以上有冇推薦M9冇行貨唔敢買...有冇推薦
32GQ950
27gp95r
如果桌子深度只有40cm左右(放置Mon後的距離)
...可以選4K 27吋嗎? 還是2K 27吋合適點?
最低價買完之後佢加價
個感覺幾爽
京東自營堅野
買得水貨就當冇保養,不過amazon有得退貨,amazon有寫returnable date,你果日之前退就得,退完收返錢,不過退貨有少少麻煩,再加上M9都幾易出問題(有d可以fix),如果驚煩真係唔好買
用吊臂 慳好多位
U2720qe同u2720q 買邊款好
最近買左27gp95r
中間熱
係咪正常
而家m9 係咪得美馬買?
想問下G7對比G8會相差好多嘛?
我買899 鎂 用緊無咩問題,反而佢之後平到799 , 見有人收機果Mon 有問題
g8有分4k mini led背光同OLED 21:9 1440P
其實27吋size 2k同4k 睇落去係咪分別唔大 價錢都差成2000蚊左右

本身都疊埋心水買2k 27inch mon 俾你講一講又心大心細
好多地方都有,不過正常都美馬買
mon可以用好耐,依家顯示卡都夠力4k 144,再過多一代應該全民4k,所以建議真係直上4k
4k youtube/netflix,呢D 係2k mon 永遠做唔到
呢隻聽過係熱唔壞照用啦理鬼得佢
Thx
因為摸下隔離隻eizo
差好遠
唔該哂我再研究吓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞