[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#100 第100個post冇人開 & M9好正,但小心中bug

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
明年有OLED 2K 240Hz, mini LED 4K 240Hz, 但一定過萬唔使諗, 玩FPS就而家買PG27AQN/等特價, 明年Q1會有2K 360Hz mini LED(友達)又係過萬, 至於之前公布嗰啲2K 300Hz mini led(innolux)好似冇咗影咁
現時3000-4000蚊買到2k 240Hz都抵, 不過有追求一定係PG27AQN, 同TN持平嘅reponse time太強
唔知有無off topic 但想問下
我有部1060既NOTEBOOK 用2.1 HDMI 駁落個LG電視機度 有4K 120FPS
但部新既 3060 NOTEBOOK.... 只可以0係1440P 時 出到120FPS
邊度出左問題?
唔打機 淨係睇劇 27吋 美馬有冇咩MON好?
以前買左LG27UK600
4條邊都係光
呢隻LG冇呢個問題掛?
嘩屌 原來1800 USD 以為HKD
冇呢個問題
呢塊係JOLED panel
我以為已經好抵
差唔多嘅m28u悠二做緊3999
住英國
有幾何有人會追到240hz以上 寥寥可數
隻隻game又唔同
要追嘅 代代都換啦 啲人就唔洗問嚟問去
衰啲講句,主流都係144hz
https://www.lg.com/us/monitors/lg-27gr95qe-b

竟然賣999,諗得過,各位唔使再買C2了
OLED 2K 240Hz
要4k
要電視等級影像處理都係買c2
又唔係4k
都係等32吋4k
UK 42c2減到687gbp
KOORUI 係大陸野?
好似好貴...有冇D平平地又新出
運費應該都唔平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞