[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#100 第100個post冇人開 & M9好正,但小心中bug

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
其實最主要係唔鍾意佢牆身同Mon距離太遠
遠過我就咁用腳架差唔多一倍
我上個星期買左支ollin 2010
應該下個月先到手

上年買左支$1760 但未換檯搞到平手放俾人
邊到有2400
雙十一京東都3000喎
雙11前幾日 標價26xx 扣信用卡之類差唔多2499
依家好似冇晒lu
問下fd有冇人要或者Carousell咯
32" 4K 144hz IPS G-sync
MPG321UR-QD算唔算最抵買果個
想問portable mon 係咪都係intehill睇Spec揀自己想要既款
有無新推介?
請問一下LG C2 邊到買最抵
抵嚟講一定係M32U
好耐無跟mon
支那仔依嫁出到4k 144hz hdr1000 1152local dimming
都係4000幾蚊人仔
點解會咁平
平放有興趣,留TG
如果而家想換2k 240hz係咪好不智
要高refresh rate係咪都係用返1080p算?
睇你咩卡姐 高階咪上到
AVOUTLET $7999
貪hm 12年保咋
除番黎計一年先200
Local dimming算法未必好
想知如果arm壞左導致損壞個Mon 會唔會賠返個mon俾你?
Tg: @jpwalk
27 144 4k 係咪都係LG 95R 同 SONY m9揀?
2者其實有咩分別 如果budget 夠 係咪揀SONY?
Thanks
絕對唔會, 最平4千頭就有
對比隻PG27AQN開11999就覺得好抵買
m9主要係HDR好D 因為有FALD
唔會
但係herman miller 既qc 耐用到你怕
nb mon arm 我真係唔敢用
carosell 一堆hm 既櫈用十年放出去仲有價有市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞