[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#100 第100個post冇人開 & M9好正,但小心中bug

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
nano-texture coating磨沙面畫質損失太大 代價好大
數字唔代表咩,睇片都係太明顯,同埋間房有兩個強弱唔同光源就會出事。
比如開一邊窗,就會陰陽mon。
上pg42uq返去正道
搞下D光源囉
磨沙面畫質損失太大
睇人
我一般開一邊窗的,空氣流通,舒服好多,用唔到。
或者整個遮光罩
夜晚咪得

都係睇你肯唔肯為畫質付出

磨沙LCD啱你多D 唔好搞咁多野
我見佢好似出咗隻新嘅RX 行240Hz 不過貴多1千蚊
如果枱50CM 長, 32寸MON係咪真係會太大?
對samsung G7 G8都好有興趣
我依家用緊都覺得好鳩
睇睇下戲 一個黑畫面 就突然見到自己
跟住過咗成分鐘 啲劇情先開始入返腦
特別係恐怖片多黑畫面
乜Q氣氛都冇晒
巴打 想請教一下
如果我買呢隻做MON 我見以家街價AROUND 8000 抵唔抵屌?
同埋我想問如果我想用ARM 有冇邊個BRAND 介紹? 同埋我用IKEA 竹實心既台夠唔夠力? 我之前用空心既 夾口個位比佢夾爆台

趁仲有特價買呢枝arm https://www.amazon.com/dp/B00MIBN16O,一定夠力。

Ikea好少有實木臺,唔係實木板都好易夾爆,怕就去淘佬買個呢個加固板:https://detail.tmall.com/item.htm?id=652507202550
唔想買加固板 就考慮唔好夾臺中間,唔止會夾爆,仲會向下灣。

至於我上price.com 見到C2 啲價錢都差好遠,由$7650 到 $9000都有,
如果我幫襯最平果啲 信唔信得過? 會唔會係 光點死點機,客人退貨 再重新包裝咁?

香港專業電視
超級影音城 Super AV City Limited
星影音 Star AV (網店?)
優惠電器 (網店?)
我望真啲,佢咁寫 係咪即係唔係原廠行貨保養?

我見呢度有唔少巴打都買咗C2,請問係邊間買? 大概幾錢買?
物料
上層/ 框架/ 底層:
竹, 亞加力光漆
填充物料:
蜂窩狀填充物(最少70%回收物料), 密集纖維板
腳:
竹, 亞加力光漆
薄金屬板:
鋼, 環氧基樹脂/聚酯粉末塗層

一樣係垃圾纖維板,而且你枱邊係斜,夾唔到架
張卡3千蚊,個mon要買2千蚊
之前7千幾
呢家加返500蚊
8千頭正常價
幫襯avlife/hdlife
唔ok啊,貴咗幾百蚊,唔買!
42c2沒有水貨

我百記買頭水$12980

呢家可以去avlife hdlife 8千幾
我12980買 仲慘啦
優惠電器$7850 都信得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞