Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(27)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

其實唔使一定貴既 避震架
淘寶幾十已經有塊避震連釘腳加避震截
值唔值得賣左個JBL 9.1 補番3千換JBl 1000
想問下jbl bar1000有冇話幾時賣街
出左先算 唔使急
之前有巴打好似話問過sales要下年
下年2-3月
咁唔等了
應該11月尾就會買嘅話10k樓下最好選擇係咪都係930b
我部65A80J支架中間得1036 mm
電視櫃又唔夠深 放唔到長D既Soundbar

我睇左2支放得落既,想問下S75Q定Q600B好?
好 咁繼續聽住先
係, CP值高同一次過有晒成套(本體+SUB+後置), 其他牌子旗艦依個價錢都係得支本體
買塊120cm 闊層板墊高佢
LG不確定性係香港唔知會唔會賣對後置, 不過Q600B依期都唔少用家report有bug (支bar突然死亡/播atmos content會窒), 表現黎講就應該相差不大
完全冇諗過呢個方法
咁加塊板就可以多好多選擇
IKEA 百零蚊就有 有黑 有木色揀
本身唔諗住加後置,但LG新出冇咩review所以1516
如係夠位擺定考慮S517,s4,G700個幾支?
本身個身就係ikea
咁應該襯到絕
請問C2 55配邊條soundbar會好D?

LG SN7CY

Demon DHT-S217

Thanks
你買左soundbar 後就知道ikea 電視櫃好唔方便
個sony sales 仲有無hardsell 你
無乜分別,邊條長d 就好d
本身諗住買s517
但係試咗S217之後又覺得S217係聽歌方面好聽啲 啲聲自然過S517
唔知係咪因為試嗰陣個sales 教咗S217 去pure mode 而s517 係movie mode
當然好大分別兩個mode
冇, 佢全程都冇點sale過我, 佢播完佢要播既野之後我直情叫佢播某d clips比我試
知道s 巴是行家都唔sell 你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞