Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(27)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
316舊過216的, 316只有一個hdmi port, 冇得做passthrough, 同時都冇任何virtual surround, 216有virtual dts:x, 雖然我覺得係廢既
class d amp你想要d咩 你望下purifi個module就知有幾細 nad用自己供電同buffer算係咁, c399個damping都有差唔多2000, 個internal output impedance都控制得好好, evo150得2百幾

同埋佢用ucd即係清舊貨, 依家d新機最少都係ncore, 依部都係整出黎懷舊下
試下hard reset晒所有野先, 唔得再試換線
佢出得1972部 不過普通版唔係le就平d, 其實我幾鐘意木面+標頭
依邊我記得有一兩個用家講過, 應該熄auto standby就可以解決

唔好咁做, 第一就係你要冇latency要用analogue input, 第二就係一有feedback你支soundbar就唔使要
上過朋友屋企用Q930b hdmi駁 soundbar再出電視係無latency問題,不過如果會整死soundbar 睇黎我要換其佢解決方法…..

打算一物二用唔使搞咁多野
平咁多…
到出s80qr, 有埋imax enhanced support
見到已賣街,5K尾
試過Soundbar 都唔係好掂 用普通書架喇叭好過
聽歌 就點到 書架喇叭雙聲道好
重新裝過都係一時時,線我用跟機線咋
的確
Nad近年啲product 都係簡約風
出呢款機都係想sell埋啲外貌協會用家
netflix?
sn10y?
邊度買s517最抵屌?

追唔晒咁多個post,想問下bose 900 + bass module 700係咪cp低?見冇乜人講
如果一條單買bose900又夠唔夠玩?
諗住想入坑,一步到位
9.1冇amtos 咩?
JBL 5.1無
你10000內一係睇埋Q930B(後置擺前面)/A7000/Bose 900

唔係買Q800B都好夠,或者新款LG S80QR,但又係有後置
s80qr 5.1.3得100cm都算短, 但後置又要搵位
呢條米四喎 仲長過ambeo
睇中jbl可以等新版
我都有咁既問題
用緊sony a80j
sonos arc係咪會好過佢哋
試音你哋係去a vlife定邊度有多款試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞