Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(27)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
聽講8吋都會震到
直上JB L9.1
唔會啦, 開咁大聲你震爆自己先
不過話時話有次隔離屋星期六仲裝修勁嘈, 我就帶耳塞將JBL 9.1開到好大聲, feel到梳化都震埋
正常,其實震入面機會大d
我12吋開大聲,開到elden ring 背刺果下個窗都震,結果都未有事
想問下有無巴打玩hue sync box??我用緊A7000想請教下點樣駁法mm
12 吋正呀
但我要等下次裝修搞個電視櫃先有得諗
記得要用sb3000 呎吋黎度位
什至度15吋
係咪Philips嗰隻呀?
我都有興趣睇緊資料
(全套至平around$4500左右)
係果隻呀
搞掂,thanks
佢官方網站好似係講
先將影音訊號輸入俾嗰hdmi box
再output俾電視再去amp or soundbar
(所以睇電視節目係唔work)
加上好似未支援DV / DA
所以我都觀望緊下一代

有錯請指正
hdmi 2.0 要留意
有咩型號唔需要低音箱
只是想要一條soundbar?
咁你唔係用3星電視嘛,仲唔即場屌柒佢
Sony A3000, A5000, A7000
Seniheiser Ambeo
Sonos Ray, beam2 , Arc
Bose 900

其中Sony , Sonos, Bose 900
都可之後 後加後置同subwoofer
用緊Sony x90J ,想買條sound bar budget $5k
係咪最好係denon s517?
可唔可以做到開電視自動開埋 sound bar ?
最近入手左Denon S517
請問下係咪用佢條原裝HDMI線已經夠用?
利申 電視係LG C2
緊緊比電視喇叭好少少。。。
如果同新世代旗艦電視既喇叭,可能差無幾....
有無d soundbar 有subwoofer out 可以同本身套2.1 share subwoofer 放兩舊sub 好曬位
上一頁已經有人問同一條有答案,師兄睇番s 巴同青蛙巴回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞