Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(27)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢加左價, 我果時買vertex 2都係399usd計埋運費
咁跟你啦 , 原來可以直寄香港咁好
唔該哂
買avr黎出soundbar有d浪費, 完全冇用到佢既processor同amp, 只係當佢splitter用
以前hdfury有9折code, 你可以搵搵睇下仲有冇, 記得去美國網買, 平過台灣的
都係,但個控制同顯示方便啲
而且仲有啲Spotify tidal app可以用
日後可以玩埋喇叭
咁我搵搵先 , 差D比埋錢
想問下 如果房用既話 主要電腦同PS5
A3000得唔得 唔想放後置
why not both 推坑換埋喇叭玩ht+projector
This is the way
佢只係一支3.0+低音單元既soundbar, 咁既價錢唔使買佢 q800b 5.1.2有埋subwoofer了
主要想慳位 係咪冇subwoofer真係玩唔過
睇你有冇需要,因為呢個價位有更好選擇
不過擺枱要留意返Samsung 條 bar幾長下
用電腦既話我會推番喇叭, 咁近其實咩surround都唔會feel到
無咩野我都係出返去先

BTW 唔該哂兩位
好 明白唔該晒
原來一體式真係咁唔睇好 thx
你可以去聽下先,一體式平平地咪S217,A3000個價又可以揀Home 550,聽歌應該好啲
有woofer同無差好大,真係要睇你用途
一係就買返喇叭
多謝你既意見 我去試試先
我fd嗰度有擺Q800, Home 550, S217,係九龍灣,你就腳可以上去試 Fever Electrics
而Sony就應該要去大場先試到
好近喎 得閒上去去 麻煩晒
Welcome
一對edified 有源喇叭 個低音 一定好過 就咁一條sound bar
呢樣真,睇巴打佢擺唔擺到
最理想搵對nearfield monitor聽下歌咪幾好, 要靠soundbar做環繞效果既話距離太近好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞