(濕疹jj)有咩可以減輕濕疹

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

松焦油洗頭水同皂 us sf直送4日到

講下用後感,效果未知住,岩岩用左一次

隻皂去油力好強,用完係feel到個身鞋十十好似刷完身咁,起粒粒既患處會有少少痛,痛總好過痕,

呢隻臭唔臭
上次醫生送比我果隻好臭
(用落無味
近排好乾 用aq cream頂唔住,琴晚r 到隻手損晒
最後又去左買歐鎧淳 好貴
Aq cream 堅係好撚work ,真心推介,曼秀倫敦果隻
之前有過濕疹 成日生d水泡仔
R到成腳成背脊爛曬
之前睇中醫食左兩個星期藥
同叫我唔好飲凍野 就好番
之前都冇翻發
但係近排一飲凍野多左就好似過敏咁紅同㾗
唔係之前咁生水泡 唔知係米濕疹呢
冇飲凍野又真係唔怕㾗
濕疹撚留名!!!
由頸去到手臂都有 腳嘅關節位得翻啲印
前幾日痕撚到仆街 翻工個陣好似俾幾千枝針桔咁
我唔知算唔算 最近一轉季 周身都有粒粒 唔知係咪比野咬 但好似係食左牛雜爆出黎

類似呢種

周圍間中有呢d一點點 好似比野咬咁 r到損流血結焦再r甩焦再結焦係咁loop 好煩same

係呢啲呀 呢啲真係好撚痕
唔識消退咁款

頂我全身隔唔中都會生下面左一二個啲瘡 我以為係我個身唔識排毒。。原來濕疹黎
不過上身啲位就係上面左一
Aq cream 堅係好撚work ,真心推介,曼秀倫敦果隻

佢隻AD cream係有效止㾗,但治標唔治本,藥力過後好快又㾗返
洗埋床舖 尋晚訓搞完全唔痕

岩架 要換密d床單
想問濕疹有冇可能完全好返斷尾?
有冇人係眼周圍有d 濕疹
渣過類固淳
係好左
但唔渣又出番
點搞

我呀 一樣眼皮,眼袋有濕疹
細個冇架.得身有.上年無端端眼皮都濕疹
都搞左好多個月.眼果到又紅又腫.腫到變單眼皮
睇左幾個中醫西醫都吾得
最後睇左個出名既皮膚科醫生食左十日抗生素好反
依家有陣都會紅.如果用錯化妝品
但已經好左七八成
我建議你真係吾好再用類固醇係面啦
一來對眼吾好.二來皮膚用得多會變色.會白左架
我就係細個用過量類固醇..令到條頸有一個位變左白蝕咁
我依家出面果個皮膚科係用不包括類固醇既藥俾我用係眼
但好貴 出面又配吾到

雖然你好有心打 但都係 吾你老母咩

絕症

你以為好返?

女朋友啱啱濕疹起
所以想問下

點做到
買左巴打推介個隻死海鹽
溝完full上身15分鐘再去沖涼
Full個陣痕到成個人彈左起身,的痕好似識郁咁樣
第二日開始個身有點那同刺痛又會痕

係用錯定唔岩用
靠意志死忍唔好r
十幾年濕疹,好似成10年冇食過牛
平時冇乜事,一轉天氣
呢排睇開左,唔撚介口,不過都好似冇事應該天氣因素

之前有用過d草藥煲水沖涼,好似會冇咁痕,不過洗到成身黃
買左巴打推介個隻死海鹽
溝完full上身15分鐘再去沖涼
Full個陣痕到成個人彈左起身,的痕好似識郁咁樣
第二日開始個身有點那同刺痛又會痕

係用錯定唔岩用

用完死海鹽唔使沖涼,沖涼咪沖走返d死海鹽囉,正常應該敷完直接搽cream或油。
elomet cream, 7日冇晒事
我條腰兩邊都r到勁多一撻撻
搽好撚多cream都冇撚用 之前body check個醫生介紹隻有類固醇既cream都冇乜用
成日都好撚痕 好想影相比大家睇分享
我條腰兩邊都r到勁多一撻撻
搽好撚多cream都冇撚用 之前body check個醫生介紹隻有類固醇既cream都冇乜用
成日都好撚痕 好想影相比大家睇分享

可以放上https://na.cx/
開個AC之後upload上去,唔想再放出黎個陣del張相就搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞