(濕疹jj)有咩可以減輕濕疹

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
我睇緊個中醫 主要靠 針灸
我好得7788 啲關節位好左好多
但好貴 但如果你地想知可以再講

係好貴,但針灸主要係通啲塞左既地方定點?

佢係全身都會針 然後有藥食 同有藥膏咁樣
佢會sell你一個package咁做 total 12次針灸
開頭會針得好密 隔日要針一次 但真係二三次就有效果咁

係咪油麻地彌敦行果間?

係吖

佢會sell你一個package咁做 total 12次針灸

係咪油麻地彌敦行果間?

係吖

因為我都睇過
唔知燒左幾多錢 可能我自己問題定唔知咩 一停藥就番發
所以無睇啦 唔可能成世都睇 同埋真係好撚貴
試下大陸野狼毒膏,兩日即好!真係唔知係咪毒藥黎,你可淘寶有官網賣!

係咪油麻地彌敦行果間?

係吖

因為我都睇過

我暫時針左10次左右 我覺得好左好多
可能因為我唔算最嚴重 我關節位個啲真係由紅色一達變到而家 變番正常
佢仲sell我join多2個plan 佢係咪傻左 一個都成皮
[url]網址 [/url]引用

係咪油麻地彌敦行果間?

係吖

因為我都睇過

我暫時針左10次左右 我覺得好左好多
可能因為我唔算最嚴重 我關節位個啲真係由紅色一達變到而家 變番正常
佢仲sell我join多2個plan 佢係咪傻左 一個都成皮
[url]網址 [/url]引用

我果陣都係呀 有針有藥食就無事 一停就打回原形 所以先無睇 自問無咁多錢睇
BTW 呀醫師好HEA下 又扮晒野 次次見你都話你好左 我覺得佢根本唔知邊個打邊個
我都係關節位呀巴打
相葉雅紀巴打你係咪JOIN 過高登D濕疹谷?
點解識依間野既?
銅鑼灣死海鹽間野打去長期冇人聽
有冇巴打知今日開唔開
點解識依間野既?

我係 youtube睇咖 有個女仔介紹
我都覺個e師好hea
你咁講完我都好驚一停又出
點解識依間野既?

我都覺個e師好hea

可能你斷到尾呢
但依間野真係太貴啦 我負擔唔起 洗左成皮野
點解識依間野既?

我都覺個e師好hea

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上
係囉 我就算未好番哂 都唔會再join
點解識依間野既?

我都覺個e師好hea

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上

其實我試過問佢拎藥方 因為佢都係食農本方 好多間都有 唔一定要幫佢拎
睇下有冇平D呀嘛
屌 點知佢份所謂既藥方 就咁LIST 晒用左咩藥無寫份量
可能就怕人自己拎出去配
BTW 你有冇介口同做好保濕 ?
夏天就黎啦 又濕又熱 係濕疹L 最難過既日子
點解識依間野既?

我都覺個e師好hea

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上

其實我試過問佢拎藥方 因為佢都係食農本方 好多間都有 唔一定要幫佢拎
睇下有冇平D呀嘛
可能就怕人自己拎出去配

我有介口啊 我遲啲仲去旅行 就係諗住去完 番到來 再針多2次就算
不過講真 之前睇咁多中西e真係最work得呢個 由其西e茶完咪好 唔茶又發
點解識依間野既?

我都覺個e師好hea

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上

睇下有冇平D呀嘛
可能就怕人自己拎出去配

我有介口啊 我遲啲仲去旅行 就係諗住去完 番到來 再針多2次就算
不過講真 之前睇咁多中西e真係最work得呢個 由其西e茶完咪好 唔茶又發

可能你斷到尾呢 宜家有冇加到價 針加一星期藥幾錢?
去邊到玩
點解識依間野既?

我都覺個e師好hea

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上

睇下有冇平D呀嘛
可能就怕人自己拎出去配

去邊到玩

佢而家咪又係12次一萬 4次藥 12次針灸
去澳洲啊 但我都唔敢食海鮮
點解識依間野既?

我都覺個e師好hea

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上

睇下有冇平D呀嘛
可能就怕人自己拎出去配

去邊到玩

4次藥? 藥唔係要日日食咩?
好似差唔多同我睇果陣 BTW 你試下去左澳洲會唔會無咁痕
因為好多人其實都話係香港天氣太仆街
同埋我想問下巴打你 睇個個UTUBE 叫咩名? 專講濕疹?

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上

睇下有冇平D呀嘛
可能就怕人自己拎出去配

去邊到玩

4次藥 每次有7日 我都五知 總之一日2包
我睇個個叫estherism 佢睇完一個療程就好番
好吖 其實我唔係好痕個種 係有啲位會出水 而家結緊招
屌佢老尾,前晚無端端一野爆出黎,對大脾罅最撚勁,啲水出唔停又稀,出撚到巴巴聲咁流,今日出街,用以前既方法搵野包扎下先著褲, 都可以透哂底,濕撚到出條褲,好似瀨尿咁撚樣,行步路都要就住就住
言歸正傳,我既濕疹成因應該都係身子弱,排唔清毒就谷出皮膚有冇巴打可以列舉返清底既良方?唔想
屌佢老尾,前晚無端端一野爆出黎,對大脾罅最撚勁,啲水出唔停又稀,出撚到巴巴聲咁流,今日出街,用以前既方法搵野包扎下先著褲, 都可以透哂底,濕撚到出條褲,好似瀨尿咁撚樣,行步路都要就住就住
言歸正傳,我既濕疹成因應該都係身子弱,排唔清毒就谷出皮膚有冇巴打可以列舉返清底既良方?心煩唔想爬文

未撚打完就send左
食抗排斥藥囉
不過要定期驗血

可能你斷到尾呢

暫時我都停左幾日
冇針 有食藥 都冇乜事
佢仲話我好左一半以上

睇下有冇平D呀嘛
可能就怕人自己拎出去配

去邊到玩

4次藥 每次有7日 我都五知 總之一日2包
我睇個個叫estherism 佢睇完一個療程就好番
好吖 其實我唔係好痕個種 係有啲位會出水 而家結緊招

我果陣都係咁呀 1曰2包果D粉
希望你都斷到尾啦 有濕疹就知果種痛苦
D人成日叫你唔好R/R少D咪得 根本就唔明白
我都有濕疹巴打可以試下用金銀花沖涼,跟住平日搽凡士林,保持濕潤,夜晚痕既時用冰袋孚住痕既位,可以止痕,仲有一定一定唔可以r痕既位,好容易r破啲紅疹,真菌入侵,到時候就仆街了
我都有濕疹巴打可以試下用金銀花沖涼,跟住平日搽凡士林,保持濕潤,夜晚痕既時用冰袋孚住痕既位,可以止痕,仲有一定一定唔可以r痕既位,好容易r破啲紅疹,真菌入侵,到時候就仆街了

凡士林會塞
隔離有個POST SELL9人 在此講多次 唔好係FACEBOOK買什麼大陸狼毒藥膏 人地大陸政府已經驗出違規有抗生素 激素等西藥成份 個條谷主仲話人地係驗左假冒先咁

同埋死海鹽溝稀D先好敷濕疹位 特別係面 如果唔係那能死

利申:濕疹底超過20年 努力戒類固醇中

你點醫啊巴打?

戒口戒牛海鮮味精GLUTEN
其實最緊要止痕 唔R既話就會好快好 最緊要係夜晚 你放定大大枝LOTION係床頭啦 忍下手 浸下死海鹽 祝我同大家身體滑滑

我未100%復原嫁
隔離有個POST SELL9人 在此講多次 唔好係FACEBOOK買什麼大陸狼毒藥膏 人地大陸政府已經驗出違規有抗生素 激素等西藥成份 個條谷主仲話人地係驗左假冒先咁

同埋死海鹽溝稀D先好敷濕疹位 特別係面 如果唔係那能死

利申:濕疹底超過20年 努力戒類固醇中

你點醫啊巴打?

戒口戒牛海鮮味精GLUTEN
其實最緊要止痕 唔R既話就會好快好 最緊要係夜晚 你放定大大枝LOTION係床頭啦 忍下手 浸下死海鹽 祝我同大家身體滑滑

我未100%復原嫁

就黎要打大佬 香港夏天D又熱又濕巴仆街天氣
相葉雅紀巴打你有冇TG 有D野想問下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞