(濕疹jj)有咩可以減輕濕疹

1001 回覆
20 Like 2 Dislike
你地點整走啲印?
你地係乾燥定潮濕先生濕疹?

兩樣都會,潮濕嚴重好多,乾燥既搽密啲就好好多

呢排潮濕可以點做 搽爽身粉keep住乾爽定搽cream保濕
你地係乾燥定潮濕先生濕疹?

兩樣都會,潮濕嚴重好多,乾燥既搽密啲就好好多

呢排潮濕可以點做 搽爽身粉keep住乾爽定搽cream保濕

我自己係keep住佢乾爽
好嚴重
睇中醫有冇得救
好嚴重
睇中醫有冇得救

點嚴重先?應該點都有既
你地點整走啲印?

我都想問,依家無乜點痕,就想開始著想整走啲印
到底做運動令自己好強身體好好,有冇機會斷尾?
有時真係有諗過跳落去一了百了就算

你嚴重成點呀
呢幾日手臂位間唔時好痕 初時唔知係咁r 後尾沖涼見到紅色一點點係咪濕疹?
好嚴重
睇中醫有冇得救

點嚴重先?應該點都有既

面勁紅

我明

你嚴重成點呀

一時時,完全冇先兆,感覺上漫延緊
好嚴重
睇中醫有冇得救

點嚴重先?應該點都有既

面勁紅

嚴重得滯就類固醇頂住下先啦,之後試下中醫,戒口啦
呢幾日手臂位間唔時好痕 初時唔知係咁r 後尾沖涼見到紅色一點點係咪濕疹?

你本身有冇濕疹或者過敏先?check下濕疹係點,睇下自己中多樣
Btw希望唔係
好嚴重
睇中醫有冇得救

點嚴重先?應該點都有既

面勁紅

唔會再食類固醇
我自己經驗係一食就好,一唔食就出,仲要一獲勁過一獲
好嚴重
睇中醫有冇得救

點嚴重先?應該點都有既

面勁紅

唔會再食類固醇

補充係食同搽都試過,兩樣都唔想再用
好嚴重
睇中醫有冇得救

點嚴重先?應該點都有既

面勁紅

唔會再食類固醇

睇中醫啦咁試下
係嚴重得滯先用一用啫,唔到死我都唔會用
好嚴重
睇中醫有冇得救

點嚴重先?應該點都有既

面勁紅

唔會再食類固醇

睇中醫啦咁試下

咁永遠都唔好 類固醇掂都唔好掂

點嚴重先?應該點都有既

面勁紅

唔會再食類固醇

睇中醫啦咁試下

咁永遠都唔好 類固醇掂都唔好掂

咁好嚴重果陣點做
想試下張家康
遲下小弟去睇下
買到喺個post頭有人提嘅死海鹽,希望今次得啦
btw今日有個made in hk中藥皂post, 有冇人試過用?
https://lihkg.com/thread/146002/page/1
想試下張家康
遲下小弟去睇下

睇左一次, so far感覺一般,可能冇太明顯嘅變化
聽日睇第二次,希望會有突破
你地手臂d摺位有冇?
我雙手手臂摺位都紅, 感覺好厚好硬, 屈一屈d皮好似摺埋咁, 都幾痛下
應該用天然肥皂定係QV wash個d會好d 背脊同心口都有粒粒 心口成日好紅好痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞