Better Call Saul S6 Final Season 劇情討論區 (5) Finale 終極大結局

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
「 gene搵個手震車都揸唔穩既蠢人」
呢點佢係知, 佢shopping mall都已經知jeff好累事
重點就係你信唔信gene push his luck/want to get caught
佢都係聽完kim電話後180度轉軚, 原本都話行過都唔好打招呼
咁點解佢肯take呢啲risk就係上面個問題
好撚正
你真係post reddit好啲
呢啲小演員互動好正
我記得reddit都見過啲人話salamanca bros覆得好快好nice
岩岩洗完地跑過跣親好正常 同炒車落件死物爭好遠喎 但演員都問埋咁好難吹得你漲既 但我會覺得個劇本低手左咁囉
breaking bad世界就係充滿on9仔
Bcs個世界精彩在人物性格同所做啲事係consistent 如果你話個惡人自己唔係做緊犯法野俾人捉 而只係一架警車泊咗喺佢後面就驚到車都揸唔穩 咁樣係好兀突
笑死我 討論劇情討論到起晒鋼 又人身攻擊又剩 點知咁快俾人搵到演員親自解答 追劇洗唔洗追到咁呀
條仔一路屌一路 YUP YUP YUP
比我即刻飛撚咗佢
重留過夜
Ching 有料到
屌唔好咁啦
how does a chichifo like you land a girl like that, huh?
正解 講故事嘅人都冇可能100%樣樣野都清楚交代 留返D想像空間比觀眾係好嘅
Westworld s2 已經棄咗
明明上集已經話左Saul次次搵啲業餘嘅罪犯都出事,上次係Walt, 今次係Jeff
“And though it’s just a line to you, for me it’s true and never seems so right before”
我都有同感
saul嗰場對jesse有啲失望
呢場又ok wo
唔明點解會做得返
可能今集啲對白fit佢
大癲
下次試吓屌條女係咁 yup yup yup 先
見大家討論得咁熱烈比條片大家笑下https://youtu.be/OHGRCQUzImE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞