Better Call Saul S6 Final Season 劇情討論區 (5) Finale 終極大結局

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
咁多弱智都睇
流氓律師受班犯專重D
當年sandpiper都有入垃圾桶搵證據
Jimmy係三大主角入面都算係有個happy ending,佢可以放低曬所有嘅guilt,而且唔使好似gene咁日日提心吊膽咁生活同乜都無曬。
宜家係監獄大佬同埋同Kim嘅關係好左,最重要係佢唔使做Saul,可以做返Jimmy去幫返有需要嘅人。
法庭個幕好好睇,佢可以揀做Saul定做Jimmy,最後佢選擇做返Jimmy去面對後果。不過其他律師就俾佢玩死,尤其係Bill

不過Kurby都係無出現同埋幫手拍廣告個三個學生無後續,想睇佢地幫Saul拍BB嘅廣告
覺得BCS finale 嘅處理成熟過BB好多
史上第一個用黑白鏡頭係咩意思?
Peter話有拍Kim最後fingergun返Jimmy
好彩無放入去
真 神作真係要留返返到屋企鎖埋門閂埋燈用個大mon靜靜欣賞
睇一集少一集
7年去拍一套劇
以為你飲緊laffe
S5ep10
觀眾睇jimmy結局果陣可能會有d感動
但咁坐監法真係人生已經玩完
雖然我一直都唔鍾意jimmy
但現實d睇我始終覺得成件事好sad
Jimmy最後果下無必要去到咁盡
咪係 個結局爛到
呢度班人吹到世一咁
懷疑佢地睇嘅戲五隻手指已經數得曬
就嚟1001 要開個新post了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞