Better Call Saul S6 Final Season 劇情討論區 (5) Finale 終極大結局

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
聽到呢句好有feel
卡夫奇妙醬 細個成日食過喎 茶樓啲炸雲吞炸蝦餅好似都係用呢隻
stereotype character
貶低亞洲人 醜化亞洲女性
眼鏡represents how bad her driving is
女演員名叫做 Sandrine Claire Holt (born Sandrine Vanessa Ho)
導演強行比呢個髮型佢去remind佢始終都係一個Ho

利申 鳩噏 (不過呢個髮型真係好樣衰 真人唔係咁)

睇到Saul扯斷條電話線 係手度係咁撟 仲以為Saul會勒死個阿婆
https://youtu.be/dzNN8YaGqjk

D人個樣鳩得黎好好笑
個個一樣樣
原來混血
我冇為意以為一般鬼婆
相比起玩股市

都係睇下戲更適合你…

[仆街了]AMZN大跌95%!!!
https://lih.kg/3031635
真,似係外國巴
好彩換左人做Jeff
如果係前一個Jeff個兇狠樣我接受唔到佢會咁炒車法
搞吓氣氛啫
lm
原來有Ching po咗

睇住Kim 同Jimmy咁分開

真係寧願佢地繼續為禍人間
都唔想咁樣
唔知有冇人講咗未?

啱啱重睇咗最新嗰集,去到最後gene見到阿婆睇緊自己啲廣告,佢啲廣告反映係副眼鏡個倒影特登整返係彩色
勁神
有人提左
其實s1e1都有呢幕
明明引用你嘅comment都有正評,點解你得負評
啱啱正評咗你
唔洗唔該
我最鍾意佢條線
條線夠刺激,佢本身又幾型仔
我覺得佢條線好緊張 咁死法真係有啲可惜 太突然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞