Better Call Saul S6 Final Season 劇情討論區 (5) Finale 終極大結局

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
係舊情好似枝煙咁點返著呀 一定係
原本望到滴汗以為條友一轉身會插佢一刀
完咗BCS 我空虛我寂寞我凍
佢係罪犯嘅好朋友,唔會嘅
終於睇完 之後到底有啲咩劇可以睇

結局同bb一樣都可以算係happy ending
兩個主角都成功搵返自己

不過Jimmy 應該仲好d
成個監獄d人都當佢朋友

喺街俾人當9流律師
反而喺監獄先有人真正尊重佢
your honor , I wanna withdraw myself from the case
NOT A CHANCE !!
United States v. Saul Goodman (Full Court Scene & Confession)
https://youtu.be/Z2pnWMtY1Zs
岩岩先重溫完bb. 準備睇 el camino
jimmy自辨令我諗起丁蟹
如果係saul 佢應該會整場大龍鳳話冇通風/冷氣
但係佢而家已經唔係saul

我自己係覺得咁 雖然係有少少藍色窗簾
一樣 但係睇肥todd睇到出戲
no offence, your honor
I think I know the law better than you do
El Camino 真係拍得幾差 以BB水準來講
不過當年知道有呢套電影講後續 嗰時都幾興奮
係監倉牆上見到"My lawyer will ream your ass"
Saul 就即刻諗起佢以為中途轉基嘅Bill Oakley
之前已經重睇過breaking bad一次
睇嚟要睇第三次了
btw唔知隊filming crew點呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞