Better Call Saul S6 Final Season 劇情討論區 (5) Finale 終極大結局

1001 回覆
23 Like 0 Dislike

Final Season分兩part total 13集
Part 1: (7集) - 香港時間 4月19開始
Part 2: (6集) - 香港時間 7月12開始

終極大結局 Series Finale
香港時間 8月16

Let Justice Be Done Though The Heavens Fall

yup yup yup
睇完第12集真係好心up
如果breaking bad個結局算係happy ending
我諗bcs 應該係sad
仲有成個禮拜睇完不斷喺度諗

到底Saul下場係點?會唔會最後變番Jimmy?
佢同Kim嘅結局又係咩呢

我其實已經唔係好care佢走唔走得甩 / w同J有無客串
淨係好想知呢套劇最後會點樣埋尾
Jimmy 同 Kim 之間最後又會係點

其實Jimmy + Kim 就等於 W + J
Bb最後Walt 同pinkman 互相對望冰釋前嫌 點頭離別
都算係一個好好嘅分手

唔知Jimmy同Kim 又會點樣

近幾年睇過各類評分極高嘅美劇
好睇係好睇 但始終俾唔到最初睇bb/bcs系列嘅感覺我
追咗10幾年嘅系列
只係剩返最後一集…….
有冇人明白我呢一種心情
明 呢套同bb加埋由我青少年陪到我變中年
覺得jimmy可以有更好既結局 好想Kim一直都係佢身邊
屌好撚正,喺bb 第一集或更之前既時空將bb 同bcs 既主角連埋一齊,痴撚線
lm
lm

呢張圖係幾時,唔記得左了
Chunk撞到頭入醫院果時?
一個贖罪一個繼續自毀,唔知有冇happy ending
電視播緊阿婆廣告
lm 得返一集
Saul Gone
Saul唔係白sir, 起碼唔使死先, 坐十幾廿碌出返嚟見到Kim喺度等佢, 或者都算係good end
Lm
It’s all gone
其實都係 Saul一日唔贖罪 冇可能同返kim一齊
kim唔會同個仲心存僥倖唔面對自己錯既人一齊
如無意外 呢個會係最後一個BCS post追咗咁多年終於都完 好唔捨得
https://youtu.be/4DWKRK8ZcGk

Jimmy 前世今生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞