Better Call Saul S6 Final Season 劇情討論區 (5) Finale 終極大結局

1001 回覆
23 Like 0 Dislike
嘩屌 想睇Mike de-aged
搵唔到 De-aged Hector Salamanca
Kim就係知自己做唔到
同Jimmy一齊會have fun
會一切做壞事 最終害死Howard
所以決定分手(走)唔想再發生類似嘅嘢

Saul 回憶中五光十色生活嘅倒影, 倒映喺佢黑白灰暗嘅世界入面
呢個構圖真係不得了
我反而覺得係Kim 果啲”日常”睇到想喊
呢啲就係老師教嘅首尾呼應
佢都無試過去做

佢公益律師果邊明明岩岩先有起色

雖然累死左Howard對Kim有好大既心理壓力同陰影

但係佢其實可以做更多實際既野去彌補同贖罪

但佢無做,直接逃避,做條行屍走肉
Yup yup yup
相比起呢個醫生:

婦產科名醫黃嘉謀涉嫌於2010年為一名20多歲女子進行隆胸手術,懷疑注射過量麻醉藥,導致該名女子全身抽搐,並陷入昏迷,送院12日後不治,死因庭終裁定女子死於不幸。

相隔12年後,醫務委員會今日(9日)再就事件召開紀律聆訊,指控黃嘉謀六項專業失德,他因事未有出席。醫委會最後裁定除牌5個月,沒有緩刑,不過黃早在2020年退休,除牌未有影響。
HOWARD翻屋企
CHERYL日日都閪起塊面
緊係有部分責任
S1E1 片頭

SG WAS HERE
Wulter, put your dick away Wulter, I'm not having sex with you
對法律有熱誠有抱負既人點會甘心接受咁既日常
de-age嘅技術好多時啲表情都好唔自然
感情差唔代表想佢死嘅
差咗right now ,意思差好遠
Kim係佢喪禮仲gaslight 到佢以為自己唔夠關心Howard

season 1 kim bb
Kim 果下勁好戲
講完個大話 Cheryl 問 cliff 再喊
奸笑左一秒先再擺sad樣搭佢膊頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞