連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
白卡妹又上水
幫政府鬧返普通市民果D叫做藍絲
其實你係咪細個發高燒燒壞腦,講啲野無邏輯可言,好似啲痴線佬吟吟沉沉以為自己好有道理咁
嘩你癲到拉埋黃藍嚟講
我敢講omicron 絕對唔係just a flu,附家人感染經歷
https://lih.kg/2923546

佢中完O仔腦霧
全部都係flu既病徵
然後話唔係flu
Serco會唔會要坐監
馬路影相咁大件事…都好難唔坐
我估7年起跳
原來當左Serco係政府, HY係小市民
唔怪之得拎住幾個弱point重重覆覆, 死唔斷氣

根本就冇諗住講道理
明曬明曬, 多謝你
淨係睇啲紅色大字就會覺得Serco肯定係十惡不赦嘅閪腦細,但見佢地都逐樣解釋左

最遲果份好似係1月份糧 正常2月頭出 最後2月12先出到 如果七日係犯法 佢係遲左五日嘅其他日子話佢拖糧,都係七日內出到,最好就梗係一號出,但香港地大部份細公司仲要hr人手計鐘數真係可能會遲小小,而且佢地話已經改善左系統咁去做,如果我睇漏大家可以再post番出黎

MPF佢有定時供,但係填錯野報錯左比政府,啲錢比政府hold左,知道之後已經即時入番哂比同事,果陣仲比政府罰左小小錢

好多已經係上年或者今年已經解決左,係hy依啲真小人,比人炒左就諗住一野爆出黎,話人地係閪公司閪老闆
睇嚟(18)都完
個point弱就唔會開得成10幾個post啦
你去serco store 個ig
清一色屌緊serco
(DLLM!) 阿波羅姐姐人工連佣得1萬 八號波無早放+放飯半個鐘
https://lih.kg/3069607

Sis我地新戰場搵到喇
追擊阿波羅
緊係唔 幫serco講好說話
或者講野持平少少
都會比你班八婆狙擊
甚至擺上連登
仲有邊個夠膽講
讚緊佢無忘記初心
個point弱就唔會開得成10幾個post啦
你去serco store 個ig
清一色屌緊serco
緊係啦 幫serco講好說話
或者講野持平少少
都會比你班八婆狙擊
甚至擺上連登
仲有邊個夠膽講
你睇返serco d story
serco先係最hurt 明明咁錫隻貓 又加人到23k人工 仆街仲要比人話係打卡工具
k父母當成係自己人 所以成日返去洗廁所 又要比HY批評
有d老豆老母真係咁 覺得自己年紀大但唔想比錢外人搵先係咁
之後攪珠 應該係serco 諗出黎 佢地特登去日本訂返黎 大家都話okay咁 邊個知你咁不滿丫
講真幾多前員工比HY帶風向
到reference check 返工聽歌買飛 人地新公司只係比張表格serco tick 無額外加字眼
HY而家自己爆自己d衰野出黎
serco就係feel到hy有離心 咪成日捉佢傾計開會囉 serco想要家的感覺 feel到大家有分歧
之後HY就話呢d係情緒勒索
我係serco 養左員工兩年幾 換黎儲埋一堆員工開個grp唱衰佢 仲要爆人男友玩apps (無證據) 閃卡(無證據) 我覺得serco先係比人情緒勒索
呢d員工養唔熟的
居心何在 CLS的
人多就係有道理呀
serco個道歉post有7000幾人Like,夠多人未,夠多道理未
而家就係話緊你班怨婦圍爐,人地做左合理解釋,仲死唔斷氣,重重覆覆,講廢話講足10幾個post,仲好自豪咁
真係誇9張
經過琴晚 已經有好多之前支持HY既絲
開始屌返HY轉頭
係既 事實 Serco係賣垃圾衫
但賣垃圾衫係咪代表要人格謀殺同令佢社會性死亡
相信好多人都會覺得Over左
而家狙擊Serco既人
仲少過所謂Serco講返黎既打手 PR 同員工
佢地有咩目的大家有眼見
每日一推
而家班狙擊手氣急敗壞人丁單薄,剩係識話人波台狗同打手
仲要Serco個post有成7000個like
仲多過平時賣衫果啲
講真質地差一回事 家陣又想屈撚埋淘寶野
仲拎埋D 2015年野當執到寶咁
好心你班八婆咪咁癲啦
我依D萬年CD ROM都忍唔住出聲屌9你地
你估ss打風早放咩
7年前淘寶貨當牌子嘢賣都唔得架喇
佢靚女無人告海關姐
講到無野好講就暗示人賣假貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞