連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
生態圈係咁所以ot到9點都係正常?
奴性重到
講緊生態圈=人工低 俾人講到有呢個價好撚唔正常 師兄邊隻眼見到我話正常
想confirm 下
供稅/報稅/逃稅呢樣 係唔係星期二先講
一邊唔識管理
一邊唔識做人
兩邊都無打過工一邊一嚟就做老細 一邊就唔知出面世界係點 一開波就踩到咁盡以後冇老細夠膽請
係遲咗報唔係逃稅,已經報返,條友成日講到核彈咁大件事引人入局。
又唔會冇老細請既
咪當經驗囉
根本冇可能逃稅
最多瞞稅

不過佢由頭到尾都講d 唔講d
引導大家
玩狼人殺 = ‘情緒勒索’

同銀行申請左有新員工, 但漏左填另一份MPF form, 之後交足返 = “唔交MPF"

成間貓房整俾啲貓住 = “扮愛貓, 用黎打咭”

自己攞高市價一截人工 = “壓價”

條hy 一開始講, 攞哂attention 嗰啲 “核彈” 原來全部都佢老吹

serco俾佢9up搞柒咗個brand 都冇屌返佢, 都係癲架啦
究竟你睇晒hauying D story未
佢唔使睇架, serco啲人嚟架嘛
原來而家風向用「睇晒d story 未」黎幫 hy 9spin
想等 hy 講解下點先
我睇post 佢圖都係講供稅, 之後回應話報稅今個星期講
我無睇佢ig ,有睇cap 圖都可能睇漏
逃稅其實係D 推波助欄嘅人講
不過如果其他人誤會, 講咁耐都應該澄清下
如果佢話星期二講, 就等多一日
老細唔會睇連登
八婆格係唔會改變到
hy 一定會繼續閪落去你放心
佢閪嘅點會有十幾個員工企係佢嗰邊
好姊妹開 ig shop 頂死舊舖
成班有利益關係架嘛
好出奇?
😅
hy閪唔閪我唔知唔關我事
但ss就自己睇
冇裝窗網正仆街
轉左場去潮流台圍爐
算啦 咪踩場 除非你證明到佢啲衫好好質素啫
唔係人地都可以討論
佢地都係講緊八婆野唔係講質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞