連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
唔係你想要嘅風向就等於打手明曬
利申本身撐HY
依家傾向撐serco
後面jer撚住啲無聊野嚟屌
話句中肯説話都俾人話打手
班人癲癲地
係呀係呀
我仲等緊 HY 拎d 證據出黎證明 serco 逃稅
之前連登班臭西吹到鐵證如山咁
但依度無雙黃線 定佢成段片p 走哂
大家都知hy仆街架啦
只係仲係度撐serco既人係因為hy人格謀殺serco 唔係serco d 衫點點點
d人仲係咁講qcqc
講真都少左好多人再買serco 仲講緊乜春改善qc姐
屈打手都算係連登日常
但由見到ig有人講兩個都有錯都要即刻cap人icon笑嗰下就覺得真係好撚癲
散水啦 打手已經上線 但Serco嘅朵已經臭曬 應該冇人敢買佢啲垃圾衫 我諗而家佢係想拉埋HY落水
發現咗個幾有趣嘅現象 點解話人打手嗰班咁多一個po都冇開過仲要你個名2021年10月加埋依家剩係留過兩次cm邊個似打手多啲
hi打手
真係幾癲
佢哋好多都一個po 都冇
我都係見到邊個屈人打手先起下佢底
點知一起有7成都係吉acc仲要其中一個搵到係cornerc店主然而話得人打手最多嘅係佢地
第一個 po 屌人打手屌到第 17 個 po
根本由頭到尾班臭西自己就係打手
都幾搞笑架喎你地 我係打手就唔係到而家先出現啦 個Account 用黎搵食啦 我唔似你地咁專業 一留言就幾個人話返我 睇下你地都幾勤力喎 收好多錢? 真係搞唔明你哋個邏輯 咁敏感嘅你地平時做開CDROM唔得?
今次係睇唔過眼Serco 咁無品請打手,明明就係賣垃圾衫 搵水魚, 我先留言
搞笑 讀多兩年書先啦 邏輯1999 就好似Serco打手 係個Hurtsdesigner 個Po咁,打咁多字無個明
慘啦 咁連登九成人都打手黎 真係無你地咁專業啊
大佬 而家做開CdRom就唔可以一留言就屌呢啲不公現像? 我係睇唔過眼 Serco賣垃圾野 而家仲講打手去拉人落水 係度拎認同感
我係打手就開頭就加入討論啦,洗等到而家你地啲真打手出現先講嘢? 笑左
唔係有錢就大晒 收皮啦 Serco Store
其實我冇追開Po 除左頭幾個,我係好奇點解可以去到17,原來比你地班打手轉曬風向 先睇唔過眼入黎串下你地,遲左啦你地 個朵已經臭曬,收左錢好收工啦我只係睇唔過眼呢啲當香港人水魚嘅黑心網店 Serco Store
件打手好嬲
寫咁多篇長文收幾錢
我想轉工
9成係

一入嚟
成版都block囇
大家食完花生已經散囇水
得番啲打手覆你
仲要嚟嚟去去都係果幾個
見你地成班靜哂 依家都係靠我地好心幫你推po 你仲好意思話返我地人小
好嬲好嬲
佢話人打手在先 俾人話返就好嬲好嬲
我都冇追開 PO
都好奇點解開到第 17 個
啊,原來係 HY 比人踢爆講大話
仲要d 野吹到大一大
我都只係睇唔過眼呢d 當香港人水魚既黑心臭西
Exactly That’s what I’m talking about 明嘅人會明
不問是非
凡係異見 = 打手
仲要打句英文出黎
真係明你既人我都明係咩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞