連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
serco錯在與世無爭當公司係全世界
無料好心唔好做老闆做個model仔kol比人影下咪算
睇hy ig serco話炒佢係佢唔做經理 同埋唔識同同事相處
同埋serco覺得佢隨時會走 背叛公司
家陣有眼你見係咪背叛
好多八婆想人社會性死亡先心息
人地真係想咁
點知人地愈黎愈成功 先有間公司同呢d無謂野出黎
唔好妒忌人啦
你陣酸臭味
唔撚抵得人靚識搵錢就話人冇料得個樣
班波台狗每次都係一開始唔會出現
到件事差唔多完果陣就走出黎帶風向
去網絡欺凌一個本身比人欺壓緊既小員工
去哂隔離po圍爐
一入去到又係話波台狗玩爛哂
妒忌係人之常情
最嘔心係又唔撚認扮晒公道
海關都唔撚敢報
唔同你狙擊就波台狗
琴晚有波台狗撐HY添呀
佢前言不對後語,開頭就話唔做經理所以被炒,等人以為serco好撚癲,後尾就話佢都唔清楚點解會比人炒
咪就係睇曬雙方論據分析完先發表意見
唔通學你有理無理 單憑感覺 大屌特屌呀
做kol賣下廣告咪又會比班瘋婦狙擊
有無link?想笑
咪潮流台個苦主post囉
Serco store 苦主區 — 你個件有問題 我個件冇喎*ˊᵕˋ)੭
https://lih.kg/3066541
一早轉哂場
嘥鳩氣,明明個post係講啲衫,成班喺娛樂台比人反cup就縮去潮流台圍爐
https://lihkg.com/thread/3066541/page/38
講講下QC又要話返我地係打手狗公
正宗姣婆守唔到寡
佢地肯定嬲到癲咗,明明前兩日仲形勢大好以為就嚟收到serco檔,點知突然越嚟越多人醒覺
好耐冇入呢個 on9 批鬥系列 post
做咩而家屌 hy 拎到既正皮會多過負皮?
d 臭西終於覺悟?
原本得佢一邊自己講
啲人睇埋回應,知道成件事唔係佢所形容咁 咪醒覺lor
咁HY態度真係差喎
明知老闆睇到IG 仲要係IG POST 負面野想點
SERCO份人就係咁架啦 睇到你IG講佢負面野梗係問
不過serco份人都係衰 請d有年紀但錫貓,好過請呢d養唔熟
琴晚SERCO道歉加解釋返比HY老屈既地方
就即刻反CUP左 IG個POST有成7000幾人LIKE
仲多過以前女MODEL D POST
不過下面都仲有一大班八婆狙擊
有個路人女仔講少少持平D既說話
就比班八婆貼左上黎連登
然後班八婆仲唔認起人底
咁真係好酸既
又話個天係公平
但係個樣生得靚
人品亦唔差
生意越做越大
如果唔係咁 on9 唔識做生意
又請錯左 hy 呢堆臭西
都唔會搞到而家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞