連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
違法行為
仆街 冇核彈啦?
唔係掛
咁快縮沙?
之前好撚威架喎
睇佢講嘢Tone都知咩料
兩邊都係玩緊show hand
鬥妹豬鬥冇腦鬥細蚊
爆埋啲料又垃鳩垃
完全話畀人知「冇歷練」「冇一步一步將死佢計劃」
天真得On9 做fd ok 做同事不了
不過事實都證明左
香港係有好多冇腦弱智港女
會信呢D 臭西講野
少少分析力都冇
現實世界wfc
聽完最多 老細咁On9 識唔識請人 / 屌 咁撚小事咪撚baby cry啦
想問班八婆報咗稅局呀海關呀消委會呀積金局未?

又話好多證據嘅?
叫佢哋報就推三推四
未報就已經話幾百蚊衫仔唔會有人理
唔係好多苦主㗎咩
苦主區班苦主日日mon住serco上新幫啲衫改咩名再cap上嚟恥笑

好撚八婆

好心get a life啦
好多苦主(小貓三兩個, 冇八婆野講靜過太空)
佢哋嘅life就係講八婆野 已經get咗
巴打你冇咩邏輯
驚比稅局捉佢逃稅
即啲質地又無事啦?
淨係個名
都話啲八婆乜都指指點點
serco做得好又唔會有讚
做得差就眼中釘,乜都鬧

hy重申幫朋友寫個網係冇接freelance,雖然啲style一式一樣,不過佢覺得只要係免費冇收人錢就冇問題

仲有 人地話出面大把公司都係咁 大把老細閪得仲勁 你又話人地點唔關事 唔一定要跟人
依家又係咁講人地個個同事都畫過白板同製造噪音滋擾
套用返你嗰句 即係人地係咁你就要跟?
員工提報稅個個月問?
定講mpf 呀
唔係咁尷尬講咗咁耐逃稅,先發現原來係講mpf
唔好搞到咁低層次啦
收皮啦 女人都係雞
尊重啦屌你
想問下呢個係邊個ig?
條友好撚賤喎,repost hurtdesigner個post然後叫人「唔好去留言」,即係叫本身唔知呢個page嘅「信眾」去幫拖囉,又話想件事完,係你陰啲陰啲唔想完咋
attention seeker
又黎
office一向就唔公平架啦
你自己針住人開ig就得
人地都未話你單單打打,ig放負
你可以守記律架嘛
成堆人犯法你咪跟埋犯法
家陣自己比人入,仲要話人
一向無遲到,咁攪唔攪珠都唔影響你,咁你嘈乜?
啲mk妹唔捱得 得吋進尺 ss算太善良
仲有人地跟足程序攞AL都要比佢屌
識唔識尊重人?
咦呢位師兄生面口喎,打手/pr/波台狗自己揀一個先啦
即係仲癲 自己返工準時/仲要一年加double人工都要鬧人攪珠
即係無比人扣錢情況下 /一年比人加一倍人工情況 :
爆人肥 爆人內部機密 話人玩交友apps
又係度針住serco 自己有無感恩過23k
ref check有無道歉
我係serco 以後加返條例
爆公司內部機密法律見咁得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞