連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
乜都可以拎嚟攻擊
hy班友傻撚咗?
唔怪得無上熱門 個個睇穿晒
HY 幾時有料爆呀
屌你老母 你啲大話拆穿曬喇 好撚悶呀
根本hy就唔比人炒佢
而家都冇人推post,個個見炒車無得鬧
一係就鬧S著的件衫唔係S鋪頭,點撚知鬧果個係隔離檔店主
兩個人黎
店主係第二個

好彩serco都冇波如果唔係佢應該追擊得仲西利依個應該唔係打手 純粹普通八婆仔
唔係話咩星期二爆料咩?
話 serco 逃稅丫嘛
….仲出嚟?
屌你 提早一日得唔得呀
熱度走曬 仲點有人撐你呀
attention whore 點會咁易收手
等睇佢繼續表演
收皮啦低質打手
Serco比左幾錢你 定免費做佢隻狗
諗深一層佢炒熱返都係好事
算啦 你講果句都變左口號啦都唔care係咪真
cornerc 老細黎架
尊重啦
傻閪
講緊你
巴打有料
又捉到一隻八婆
呢班臭西真係好出色
as 一個 bitch 黎講
你終於明點解一班bitch咁多野講
成堆人重重覆覆 老豆老母 公司 貓都要指指點點
成埋愛貓大使上身 但又唔會幫手照顧
淨係識話人打卡工具

自己袋左幾錢人工,受人幾多恩惠唔講
佢唔講的福利即係自己使盡晒
睇hy,話啲assistant要執serco飲淨的一半汽水,大佬人地飲極都係又瘦又靚

呢堆人圍埋一齊除左批評仲識啲咩
溝通又唔溝通,覺得人地識讀心術
唔遲到你有錢分唔講
成班典型臭西八婆
我係 serco 的話出一封律師信俾 hy 先喇
咁撚多嗲
仲要成條金鋼棒,大把唔追post嘅人淨係睇佢地紅字

serco逃稅,serco唔供Mpf,serco逼人洗廁所,serco壓人價,serco正閪老板

變左口號咁
如果冇追開post就咁睇又真係好仆街
小小事就發大黎講
個studio 得果十幾廿人。合作洗一次廁所
咪又係比你地班小圈子用
方唔係返到屋企,同老母告狀,老母話老細蝦啲細,於是嬲到爆,但係又唔講足全部,serco自己都叫員工要話佢知佢地諗乜
返足兩年工先得一張炒車相仲講

你唔遲到使攪珠咩,仲有錢分

fulfillment人工低
我見好多有名氣的ig shop請幾個pt 做only
福利都唔會有,跟時數
serco算福利好
有諗過班人可能見同公司班靚妹豬做完Model 多左人識
又接到工作以外既job多收入過佢地,所以眼紅
講起洗廁所,其實後尾條仔個老豆老母黎洗(Serco聲稱人地屋企人想幫佢地慳錢)係關佢地鳩事?
咁睇唔過眼咁人地屋企人咁委屈要幫手洗廁所
咁平時係屋企老母洗果陣唔委屈?有無去教堂懺悔?
咪住先 secro唔係淘寶wo
質素差還差 正返視聽先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞