連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
講起d頸巾仲煩
間間都係咁架啦
大把人都係賣緊serco d頸巾
咪都係p 只係serco d 相靚d
人哋有退貨換貨政策
唔知啲po相嘅人買衫有問題有無影返畀客服呢
我哋理性啲 唔好話間間都係咁 一陣俾位人入
我自己都買咗三條 完全無問題無色差
唔同光線影都唔同效果啦
如果係嘗試將影得光咗/唔同色嘅相調返做實物顏色唔覺得有咩問題
同埋佢網站都有講唔同批次可能會有啲分別
…….咁樣自爆自己細蚊仔…..?
有冇圖睇下?
你見佢ig自己講話唔覺得佢咁搞會搞死serco
話自己人地少左咁多follwer 而佢多左覺得好爽
佢覺得自己真係大晒架
難為人地而家又要拆件事 分分鐘仲要比hy搞到情緒有問題
見到遲供mpf同拖糧好平常就知唔洗睇落去了
班友吹到逃稅咁大件事
同你講稅務問題, 無一個敢回
所謂證據原來又唔關事, 一係有其他證據都講聲吖

提返你地逃稅, 唔係講交稅款, 無報利得稅, 門檻高好多
有證據逃稅情況, 匿名舉報唔難
電話, send 信, email 都得
事實無逃稅情況, 要提出證據任何人或公司證明無逃稅
我相信稅局都畀唔到你
最多只可以話無證據證明有逃稅
不過即使相關人士或公司, 呢D稅局都唔會理你
咩立場, 咩用途要求稅局出證明畀你
何況係前員工, retail 客, 甚至網上湊熱鬧嘅人
大佬 班友都係想趁墟一沉百踩
你講到咁專業 佢哋又點應你呢
個留言「其實與其覺得23k overpaid 點解唔大家互助下將23k成為standard呢」

想知佢有咩高見
睇返post (2)
一早有人講出封信問題
全部都係負皮, 仲指責人唔識嘢
有呢mk 仔咁, 圍埋叫囂就當自己啱晒, 唔理事實嘅人
影響成個世界嘅質素
扮乜撚嘢姐cornerc店主
屌好彩留言個班仲係正常人
佢地得情緒,非理性討論
自己7完 仲要話返人唔識野
你解釋完d人都唔會多謝
見你地仲屈緊逃稅
衰左又唔道歉
咁梗係唔洗睇落去啦臭西
開始懷疑你條友係假膠黎
講野成個弱智咁既
想問聖人HY爆咗料未
人地唔係靚女
佢地 : 我擺明就係要鬧serco
等你地以為serco咁好
點知而家都係得果小貓幾隻鬧
比著我係HY 隔幾年睇會覺得自己7到仆街
如果佢會成長就係
但有d 港女係一世都咁幼稚
因為身邊永遠只有互 j 既人
一唔岩聽就 block
即係上面d 臭西咁
Hy hide哂啲story highlights
我無cap哂,咁咪無得睇佢前後矛盾囉
係咪serco做左野?
hauying點會因為我地放棄公審~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞