連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
所以咪好笑
駁唔到 淨係識搏命洗負皮
廢物
斷斷續續咁追po 想同hy講:

其實如果你老細唔係serco,你po上上班台分分鐘最盡推到第十版就無人理。先唔講你好多野根本好小事(聽你片面之詞好大件事,係了解多左先開始續步炒車,唔理你係咪有心誤導,根本有好多無跟咁貼既人曲解哂你既意思)。做人點都留一線,你到依家都無比班serco支持者放你啲相上黎。連登仔一向中意食花生,你唔係無見識過幾多人被公審有幾慘,要講閪過serco既老細多不勝數,唔講老細角度,人品閪過佢既人都多到你唔信(好似你眼中嗰班serco支持者)。你地反面反到咁,佢居然無借啲意用假ac放你啲相上黎,由頭到尾澄清文都無抵毀過你既人格。。。其實發現到你問題既人我發現有好多,只係無人care一個街外人,如果我係佢我實唔會比你咁易spin走,除左澄清同道歉點都反抗下你。

有咩不公你可以去勞工處告,上黎連登公審真係最後最最最狠既一步黎,我諗有人覺得你心地唔好就係因為咁

絲,唔好屈我狗公,覆完就潛
都係嗰句
明眼人有追post嘅多多少少都睇得清

話人閪唔認錯
人哋打千字文同你say sorry

人哋想team building一齊玩
你就話人情緒勒索

其實照你呢一套標準根本就點都有位入 一陣人哋自己一堆玩唔預你 你係咪又可以話比人冷落?

係私怨就爽快認咗佢
唔好以為真係公眾輿論企你呢邊

呢次只係咁啱serco擋咗好多人上位嘅路 同埋一早比班怨婦睇唔順眼好耐 借勢比你玩咗一波網絡公審
ARHO SUNNY被人屌到反艇,睇最新條片,YOUTUBE 留言有人講左句:「自己用名牌,觀眾買佢就淘寶貨」我即刻諗起 SERCO
我唔信 SERCO 本人會著自己嘅爛衫。只係賣畀人賺錢。
人地成個IG都係自己著返自己啲衫

Ching胶盡腦汁就係諗到哩啲嘢講
咁搞落去真係要睇醫生架啦 大佬搞唔撚掂 太偏執
我唔係講IG...(呢D 表面嘢廣告呀,等於明星代言用 Android....你估平時真係會用?愈明顯著自己衫,愈假)

我講佢平時,我真係唔信佢會著自己嘅垃圾衫。
人地私底下著咩衫你又知?
你又知呀
無野講就收手啦,夾硬搵野講肉唔肉酸呀?HY都唔出聲你仲喺度撩野講,人地著咩衫都唔關你事啦
睇HSBC條片,佢著 New Balance,唔通又係自己衫?(不過New Balance都係平嘢了,但質素起碼有保證..唔會爛啦)

講真,我真係唔信佢會著自己嘅垃圾衫。
基本上同SUNNY冇乜分別:「自己用名牌,觀眾買佢就淘寶貨」
咁都要批鬥肉唔肉酸啲
開大排檔唔可以出去食其他餐廳?
你地hy已經露哂底㗎啦仲拗
可以呀。
但如果你畀客人食嘅嘢係維持到基本質素,
你出去食咩冇人會CARE。

但如果你煮垃圾畀人食,自己從來唔食自己店嘅嘢。(拍廣告、影相時扮食估下show)
日日出去食好嘢。咁就有點失格,失德。
佢係第度同人講iphone可以唔使包裝要退
但serco要有包裝先退
我本身以為佢係其他ig店,但睇睇下似有問題
你返工不如訓埋係公司啦
non office hr 離開左公司都好失德架
有咩問題...?
如果D衫質素正常,唔係咁差,佢著咩真係冇咩好講。
問題佢嘅衫質素太差,自己都唔願著呀!
屌咁你咪直接講佢啲衫質素差咪得
好地地講佢著乜衫做乜鳩關咩事
臭西係批評其他女人果陣
總係鍾意剔挑埋佢著咩衫、食乜野、搭咩車、住邊度、條仔係點樣、老豆老母又點樣、隻貓同隻狗又點樣
就黎拎埋 serco 手寫字係咪醜樣、有冇腳臭、一日屙幾次屎
都要拎出黎屌
係鍾意用呢樣果樣堆砌一堆罪名塞落去
因為存在人格問題。
如果一個廚師永遠唔會食自己煮嘅嘢,自己不屑食(難食),
但就SELL到好好食,賣畀客。當人地係狗...(比喻)
你覺得係好人?冇道德問題?
又係你呀?
今日唔講寶藥黨啦?
早講
上面攻擊佢着衫果個人真係好核突私怨攻擊味好重
反而你直接講ss衫質素好差 成件事會正常好多
條友似白卡
上一個post喺度係咁講寶藥黨
九唔搭八咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞