連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
不過其實我都厭左呢個 topic
serco 果邊錯既野講過晒
係等佢執架啫
hy 呢條臭西基本上都現晒形
要醒覺既都醒覺左
剩返既
唔係死牛一面頸既臭西之霸
就應該係佢地成班前員工d 人
都冇咩討論價值
利申花生友

hy係咪無再回應?
唔使你建議啦,人地根本太多生意先會搞咁大
另外佢地係咪佢地等錢洗就唔知啦,拖糧就仆街既
但見佢地返工時段都可以買下concert飛咁,又畫下白版,仲可以星期一係serco follow 員工既ig情況下放負

HY話唔怕比人炒,咁樣佢算有錢定無錢
佢話佢自己好real 唔係要有d咩人設 唔係想扮好人 所以唔會理
好似話唔會再係佢個人ig回應
條八婆柒左之後話唔會再睇連登
佢帶完風向比人篤爆左 又唔抵得批評
都唔係㗎 發現現實好多人追到第三四個po就厭咗之後hy同serco啲story都冇再睇 認知剩係到serco閪依part就完咗
如果開新po可能標題要改返打明係總結同for唔知頭唔知路嘅人睇
自稱啫
到時咪又偷偷地開 po 睇
再 unblock 你班波台狗
然後好嬲好嬲又 block 返
d 臭西
咁靠你喇
呢啲咪仆街到極點
整完堆垃圾,搞完人間店,就話唔回應
總結:

連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控
https://lih.kg/xuruehX
#250 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
通常都會忍唔住手開嚟睇
屈波台狗依個真係明明有波台狗係撐佢
咪係..樓主已經係隻生滋波台狗
仲有琴晚隻白卡妹
講真,如果係有唔知嘅人覆,我開頭都有心覆返畀返啲證據出嚟佢睇
係咪真係有心討論嘅就心照啦
嗰班人咪又係有住個前設係喺度反s嘅都係痴線西唔抵得人之下喺度盲反
所以證據顯示有問題嘅都化成小事無事,咁我仲點鳩解要應呢啲人,死開啦,自己死返出去開撐s嘅po囉
要個老闆生得靚先得㗎,試下今次係莊思明間嘢吖
啲人會唔會自動同佢化小事,人哋一時唔小心,都道咗歉你哋想點
點解你可以每句發言都咁酸
但同時又咁冇 point?
個個post都有你 晚晚都忍唔住上嚟追擊班八婆咁撚八公呀
利伸: 我都撐serco憑本事賣淘寶野
佢自己都知,所以啲字要大隻啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞