連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
7年前既相用今時今日既審美眼光都係靚
仲要7年前淘寶都唔得 唔止八婆咁簡直 做埋黃衛兵
唔怪得 變得serco話明明請咗男model 但後面無見過
不過佢而家先衝岀嚟有啲肉酸
即係佢準備曬啲promo, 因為哩條能祥唔出得牙?
Wa diu 2015
唔請你咪請第個囉
合則來不合則去
你連serco model都唔係都唱
同啲面試既人最後in唔成間公司又要上網公審
真係好樣衰
繼續返去做gym
笑撚死 2015年都如獲至寶拎出黎講
得罪班酸臭八婆真係好大獲
人地2015已經咁叻識搵錢
叻女
PUSH
如果揸正黎做 遲到兩日都收warning letter啦
睇啲對話個個員工出哂emoji支持,包括hy,腦細都親身落場join,後期hy話唔想再join攪珠都已經stop左冇再攪

個hy帶左幾日風向之後,腦細post番佢地啲支持嘅respond wtsapp cap圖出黎比大家睇,hy先走出黎話果陣支持嘅回覆係鳩覆腦細,做腦細真係要讀埋心,又要體諒埋員工成日遲到

同埋攪完珠啲錢如果腦細自己袋番就真係屌佢啦,之後先知係平分番比準時嘅同事

hy依啲人真係嚴人寬己,如果講心地,佢一定係差果個
仲有好多架

佢爆人地玩交友apps就得 serco講返佢人工就比人鬧

佢玩貓就得 係咁鬧serco無貓網 佢自己講到照顧貓好dirty咁 咁到底佢係愛定唔愛貓

佢係前員工爆晒p相出黎 我係serco係咪可以告佢講公司機密

serco最錯真係請錯人
你下下copy 有乜用
帶風向都俾啲新意
見你ig 連登都係copy呢段野
我ig你都睇到咁犀利
又想起人底?
原來所謂的reference check係tick tick tick 無講過字眼
個post頭次次一樣又叫咩
本身唔為意
但search serco store ig
諗住睇下comment
清一色屌緊serco
但你竟然直接paste你係連登留嘅comments

好心咪偷懶啦
淨copy n paste
醒少少,改下啲字眼啦
篇野我打既我用返都唔得
你哋個個post 貼一樣既整合就得
無野搵野講到哩個地步
唔止連登

佢copy 埋去serco store個ig

基本上佢諗住反攻事主,但可惜失敗
玩到hy打千字文情緒勒索我都叫失敗
整合會post事主嘅指控
然後post serco 嘅回應
等人自行判斷
但你篇野係屌事主,立埸明顯偏頗
人唔笑狗都吠
講到你哋啲整合好中立咁
明明我果篇全部事實
你地果啲就加鹽加醋
咪撚成日企係個道德高地啦
就好似普通市民鬧緊政府
你就鬧返個市民轉頭做乜9
真係好奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞