連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
鐘意用支那野果個係你
返微博啦支那雞...
Serco係咪已經反cup咗我無追晒成件事
HY炒哂車啦
係有小部份人不願面對
你哋鍾意屈鳩人啦 因為阻住你哋打飛機呀嘛
驚Serco 執柒冇得打飛機 好嬲好嬲
https://natural-molybdenum-174.notion.site/hauying-1193e255ecb6439f9d04375af06b767b
咁多證據都唔反cup嘅話啲人應該盲咗
見到好多人都喺度jer啲人哋應咗嘅嘢
佢哋擺明就係無睇內容拎返啲嘢嚟鬧 同hy一樣
由頭到尾都係得HY屈鳩人
鐘意屈鳩人果個係HY
原本serco澄清完發現大部份炒哂車成班唔再推po
依家serco出返嚟再講 剩返嗰兩三件仲喺到死撐
23歲女在此,
唔知有冇令你失望我唔係40歲女人同毒L呢
明明係你呢條大陸閪中意用微博,做咩無啦啦屈落人地到
果然係支共作風,喜歡砌人生豬肉
你好似嬲啲
根本係垃圾回應 好大篇幅咁講自己俾人人格謀殺幾慘慘搏同情

⼀講到貨不對辨就得一頁 仲要懶公開透明咁講啲貨送到客人手上之前經過一堆流程盛盛好認真 但又要人地包容有漏網之魚 啲客捱佢啲貴一貴嘅垃圾衫就係包埋佢請QC嘅成本 點解結果都仲有咁多人收到瑕疵品

好彩佢係賣衫唔係賣電器 唔係QC漏招賣件會短路漏電嘅貨俾人 就真係多得佢唔少
你係邊間ig shop老闆?
所有人都冇錯只係前員工有錯
咦咁我係40歲中年大叔喎
原來你先係大陸閪 咁鍾意叫人用微博
國家派任務俾你叫你喺連登宣傳微博呀
咁死得啦,40歲中年大叔成個8婆咁
自己用微博又用蝗語係到兜咩姐?
最on9係屈返人轉頭
夠哂厚顏無恥
你話蝗語就蝗語啦臭西
我話你老母係蝗蟲你老母係咪呀
不嬲都係你條大陸閪係咁宣傳微博
驚死人唔用微博 咪咁肉酸
學中共屈人啦
好可悲,要人身攻擊人地屋企人先平衡到你心理白卡真係好慘,尤其係你呢種支共白卡
不如你戴返個眼鏡睇下幾多人話你大陸閪
估唔到呢單野仲可以有討論嘅餘地

至少我就無買過了
留返俾啲fans去買啦
上面仲有人話serco反cup
呢單野之後只會更加多人唔會再課金
除非嫌錢多 中意買垃圾
比Zara價錢黎買衰過旺中既質素我去旺中買唔好
反咩cup吖 朵已臭
開頭最多都係關注啲衫貨不對版
後尾原來連間公司都run得咁差

最新回應都係話QC難免會有漏網之魚 戴好曬頭盔
可想而知之前都係咁樣搪塞員工: 唉呀 提咗自己好多次 都係唔記得添( ᐪ꒳ᐪ )
講真
之前一直靠p圖/夾夾+靚model營造到啲衫好好咁
呃呃氹氹遲早有日爆煲
紙包唔住火
遲早有一日會完全暴露啲衫quality唔掂嘅事實
依家算係一個爆發moment

Even就算全世界反hauying撐serco
Serco啲生意都挽唔返好多返嚟

利申買過兩件衫同一對鞋
衫正常質素
但鞋正常使用下
著咗幾次兩邊底甩晒
單係夾細件衫影model相已經反映到佢人格啦
好意思話人哋人格謀殺佢
仲要用手寫卡證明佢人格
真係笑出聲
(唔通請同事食散水餅 我又好愛呢間公司咩)
心機婊又出嚟做八五折重出江湖
八五折簡直係皇恩浩蕩
之前有咩大事最盡都係得九五折
應該大把人狗衝去買

順帶提一提各位美女們
如果著呢啲褲仲要係淺色既話
建議大家真係要打好個底
揀下邊啲底底係唔會透/現形
成日係街見到啲女仔透曬成條底底/pat形
由其係商場燈光同陽光底下
(除非你係想要呢種效果啦)
如果唔係真係保護下自己會比較好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞