連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
係佢係垃圾
依家唔鍾意佢
唔鐘意自己間公司, 要摺咗佢架啦wor
老細
咁樣話自己舖賣啲衫都有呀?
關我撚事
成班on9如獲至寶
等我之前仲咁認真喺到同你拗
你係pepe一早講嘛屌你
cornerc店主
secro, cornerc兩間IG Shop互罵
https://lih.kg/785445

Cornerc咪又係淘寶
有乜資格話人呀?
話咗你班死八婆對人唔對事

想趁今次隊死serco,但就講到自己幾咁正義

原來有條行家喺入面
我一早話咗

呢十幾個post冇pr Mon住想煮死SS我真係唔撚信
Hauying 又講大話, 佢啲支持者又原來做IG shop

呃到我而家有Trust issues 呀喂
d 新仇舊恨出晒黎
成班臭西八婆
由頭到尾都冇屌撚錯佢地架
根本成班臭西包括 hy 同埋佢班所謂前員工
出盡奶力咁想踩死 serco
從來都係因為有利益
就係佢地自己間濕鳩 ig shop

咁佢又未必係自己請pr嘅

只係其他ig shop見到呢個千載難逢嘅機會 就一定傾巢而出想做底Ss囉順手借呢條私怨撚過橋 正
Cornerc 唔識做marketing , 駛唔駛咁話人呀 老闆

黃店serco .storee假民主,唔岀5星以下嘅評分!同淘寶有咩分別?!
https://lih.kg/pDQJFvX
#571 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
黃店serco.storee假民主,唔岀5星以下嘅評分!同淘寶有咩分別?!
https://lih.kg/pDQJyFX
#287 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

原來cornerc店主(aka 咁大件事冇人講、pepe護士老公)份人係咁

唔買serco都唔撚柒買你啲衫啦

原來係佢
佢之前講野都無咁白卡
唔夠人講就話人白卡
手足
點解冇再上過熱門
呢啲仆街推爆佢啦
因為爆料果條友 hy 更閪
撐佢果d 臭西炒晒車囉
好似試當真咁講,香港人太辛苦,見到人哋成功,佢就唔開心
因為佢哋都唔成功,佢哋點會想見到人哋成功啫
佢哋都唔想理 係唔係serco啱,淨係想見到成功嘅人死
hauying真八婆,臭曬朵以後出黎搵工
用連登search下咪ref check,連登仲未有佢全名都算係咁
比得錢出黎喺ig買野,你情我願
唔鍾意可以下次唔買,你唔買佢就生存唔到
無人比錢,serco點請到靚model比連登仔j
你係咪認錯 白卡寶藥黨係另一個
依家個post嘅標準係咪去到炒人都唔撚比?
八公黎 有事非就講
in唔成份工都可以開po鬧老細咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞