連登女神serco有花生 (17)Serco bb逐一回應所有指控

973 回覆
37 Like 8 Dislike
暫時見過成個po咁多人屌serco 得依個最似嗰班八婆前同事
打字打到 又地又哋 又冇又無 又晒又曬
唔想人認得出就執整啲先啦邊有人打嗰幾句啲用字就轉嚟轉去㗎
做cdrom做足咁耐得嗰一個cm居然今次嬲到要長篇大論你不如話依排先開始上返連登/搵返個acc會唔會合理少少

屌serco屌得落力嘅大撚把都係食花生 唯獨依件就最蠢 有冇ss員工認得依條友邊個呀

正宗「若要人不知,唔好太低B」
想扮路過
斷到正

唔係我想唔想要呀,我食花生架咋,不過你班做打手做得好明顯囉
有錢就是力量
唔係你想要嘅風向就等於打手明曬
得啦😂唔一齊踩埋serco 嘅都係打手明 .我真係明
佢出手好撚低
我都係收緊5毫子一個先覆得咁落力
我都明你呀,收左錢乖乖地繼續做啦
去到4,5開始勁多打手進場

但都改變唔到Serco P圖賣爛衫錯色衫仲唔供MPF嘅事實
你收左錢就話人收錢

點解 hy d 打手咁鍾意老屈
冇一個係會講道理?
🤣

你係做緊studio assistant

除咗P圖睇鋪賣次貨洗廁所 仲要上連登做護主犬
咁指控 serco 逃稅果單有證據未?

serco d 衫無論點柒
都改變唔到 hy 係一條賤種臭西既事實
果個係 hy 黎
你撈亂左
職位都講埋出嚟
唔怕爆多啲料
咁咪你有你講serco 我有我講hy一定要跟你講?
佢個西臭唔臭關我屌事

Serco賣爛衫損害消費者權益就同我地好撚切身啦

原來Serco覺得因為前員工仆街所以佢地做生意都可以仆街

繼續spin啦
公道講

逃稅係啲花生友講,班賤畜純口講十幾個post
講埋啲所謂證據錯晒
依家佢哋啲無人敢回關於稅嘅嘢
講句誤會都無,只係睇咗唔回,得閒負皮

HY 係話供稅報稅,雖然無講清係咩
(供稅真係唔知想講咩)
見人講逃稅佢都無“終止炒車”
post (14) 咁問供稅報稅係咩
又係口講,係真事,會解釋
隔成個星期又係得口講
我幾時講過 serco 做生意可以仆街?
請問您係咪 on9?
😅
hy d 終止炒車虛偽到癲
Serco又回應多一次潛左水成個月
佢又回應了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞